dissabte, juny 16, 2007

Joan Gassó, alcalde de Sant Fost

En la sessió plenària de constitució de l'Ajuntament de Sant Fost, que ha tingut lloc avui a les 10 del matí, han pres possessió els regidors i regidores de les diferents formacions per a la legislatura 2007-2011. Després de prometre o jurar llurs càrrecs, s'ha procedit a la votació de l'alcalde. Montserrat Armengol (GSF) ha donat a conèixer els seus motius per no donar suport a un govern quadripartit, entre ells, la furibunda campanya duta a terme pel PSC en els darrers temps i, sobretot, durant la campanya electoral. IUSF (amb Joan Gassó), PSC i CiU han presentat candidats, mentre que GSF i ERC no ho han fet. El resultat ha ofert 5 vots per a Joan Gassó (del nostre Grup Municipal), 5 per a Josefina Caro (els del PSC i el del candidat d'ERC), un vot per a Joaquim Pérez (CiU) i dos en blanc (les regidores de GSF). Com és sabut, si cap candidat no obté els 7 vots de la majoria absoluta, resulta escollit alcalde el de la llista més votada. Independents Units per Sant Fost, amb 1149 sufragis, va ser la llista guanyadora dels comicis, per la qual cosa el nostre candidat, Joan Gassó, que ha encapçalat el Consistori des de 1993 i que ha dut a terme una gran tasca pel nostre municipi, és el legítim alcalde per al nou període polític que comença.

Gassó, en el seu discurs, ha destacat que, durant el període postelectoral no s'ha permès a IUSF discutir programes i negociar pactes concrets i ha reconegut que les majories absolutes de vegades afecten l'estil de govern. Tot i així, ha posat èmfasi en la campanya de descrèdit que ha dut a terme el PSC sobre la seva persona i ha ressaltat l'aprenentatge que pot suposar un govern en minoria, des de la convicció que caldrà arribar a pactes i acords en una política de mà estesa. Aquesta és la demanda del poble de Sant Fost: diàleg i entesa per solucionar els problemes de la ciutadania. Independents Units per Sant Fost és conscient del que això significa i, per aquesta raó, assumeix amb responsabilitat aquest nou repte.

Felicitem el nostre alcalde i els regidors electes (Juan F. Fernández, Montse Sanmartí, Jose M. Murcia i Margarita Santos), amb la seguretat que treballaran com sempre ha fet la nostra gent: des de la serenitat, el diàleg i el rigor, pensant només en Sant Fost i en la seva estabilitat.

Etiquetes de comentaris: , , ,

dissabte, juny 09, 2007

Gràcies

Volem agrair als 1149 ciutadans que ens van donar suport el fet d'haver-nos convertit un cop més en la llista més votada a les Eleccions Municipals. Hem guanyat consecutivament els comicis de 1995, 1999, 2003 i 2007 i aquesta és una bona notícia, tot i reconèixer la pèrdua de suport en relació a fa quatre anys. A més, en les tres darreres conteses electorals hem estat l'única llista que ha superat el miler de vots. Ara és el moment del diàleg, que ens ha de portar a la constitució del Consistori el proper dissabte 16 de juny.

Felicitem, tanmateix, els cinc regidors electes: Joan Gassó, Juan F. Fernández, Montse Sanmartí, José M. Murcia i Margarita Santos, que ens representaran per continuar treballant pel nostre poble.

Moltes gràcies, Sant Fost, per continuar sent independent!

Etiquetes de comentaris: ,