dijous, juliol 30, 2009

Feliç Festa Major 2009


Des d'Independents Units per Sant Fost us desitgem una magnífica Festa Major, on la convivència i la participació siguin els valors predominants. Us deixem també aquí el programa d'actes:

Etiquetes de comentaris: , , , ,

dijous, juliol 31, 2008

Feliç Festa Major!Independents Units per Sant Fost us desitja una extraordinària Festa Major!

PDF del programa complet

Etiquetes de comentaris: ,

divendres, maig 25, 2007

L'orgull de ser independentFalta poc perquè la campanya electoral per a les Municipals 2007 es clogui i és el moment de fer balanç. Per una banda, els que només saben utilitzar l'atac personal com a única estratègia política han tornat amb el seu bombardeig incessant de pamflets amb l'únic objectiu de fer canviar la percepció que una gran majoria de ciutadans té del seu municipi. Dèiem en un post anterior que Sant Fost és un poble satisfet del seu present, amb l'empenta i la força dels seus habitants i del teixit associatiu. Des dels partits que han optat per l'atac indiscriminat a l'acció de govern, uns han pretès erosionar el nostre grup des de posicions immorals (amb acusacions falses totalment fora de lloc), tot menystenint la feina positiva que ha endegat Independents Units per Sant Fost en la presa de decisions. Altres han dit que treballem d'esquena al poble: només cal passejar-hi per refutar aquesta afirmació. Reconeixem que el seny i l'afany constructiu han estat els elements claus en altres formacions (en política hi ha també actituds lloables), que han presentat llurs programes d'acord amb el tarannà democràtic. Nosaltres hem presentat el nostre (a cada casa i des de l'àgora global que és internet) i l'hem acompanyat d'un DVD que mostra la realitat tal com és, sens trampes, de manera clara i planera.

El que predomina en el nostre grup polític després d'aquests dies és l'orgull de ser independent, que és un sentiment i una actitud que ens fa pensar només en el nostre poble. I no renunciarem mai a ser com som. Un agraïment a les meves companyes i companys per la gran tasca que han dut a terme: en això ja som els millors. Ara, a pensar en la festa final!

Enric Gil, secretari d'Independents Units per Sant Fost.

Etiquetes de comentaris: , , ,

diumenge, maig 20, 2007

Programa electoral 2007Us presentem avui, amb tot l'orgull, el nostre programa, un compromís de futur amb les ciutadanes i els ciutadans de Sant Fost, per continuar fent poble de manera coherent i sense crispacions. Us mostrem el fruit de la nostra feina com a grup polític, després de molts anys d'experiència i dedicació al nostre municipi. Sabem què cal fer per seguir construint, a diferència dels que només veuen aspectes negatius i apocalíptics. Hem treballat des de sempre per al poble, sense interessos personals, a favor del benestar i la qualitat de vida. Els que diuen que treballem d'esquenes al poble simplement menteixen. Només cal passejar per Sant Fost per veure el canvi experimentat en els darrers anys. Si heu rebut el nostre DVD, que aviat serà disponible al YouTube, podreu visualitzar aquest canvi, tot clicant en els apartats dedicats a les campanyes electorals de 1999 i 2003. L'obra d'Independents Units per Sant Fost és una obra ferma i de llarg abast. Només amb una victòria clara del nostre projecte l'estabilitat estarà garantida. Ningú no vol tornar al caos polític de l'any 1995, amb canvis d'alcalde vergonyosos i una imatge del nostre poble ben trista. L'any 2007 aquesta imatge ha fet un tomb espectacular i Sant Fost és un poble orgullós del seu present.

Digues a tothom: "Sóc de Sant Fost!"
VOTA IUSF

Etiquetes de comentaris: , ,

dissabte, maig 19, 2007

Carta del programa


Benvolgut/da veí/veïna:

Ja han passat quatre anys i sembla com si fos ahir que vaig demanar el teu vot per a aquesta legislatura que finalitza. Aquella majoria absoluta (7 regidors de 13) ha donat el seu fruit, ja que ningú no pot negar la transformació que hem donat al poble durant aquest temps, la qual, a més, ha tingut el reconeixement de les institucions. Tot això no hagués estat possible sense el teu suport i, per aquesta raó, tinc la intenció –si rebo la confiança de la ciutadania- de continuar fent poble en els propers quatre anys, amb un projecte centrat en les persones. Des d’Independents Units per Sant Fost volem continuar progressant amb tu.

El juliol d’aquest any farà 14 anys des que vaig assumir el repte de l’Alcaldia i, afortunadament, ja no recordo el desgavell polític i intern que hi havia en aquell moment. Aquell municipi que omplia titulars amb els rècords de dimissions d’alcaldes era un municipi trencat, fred i trist. Avui els titulars ja no tenen res a veure amb aquell poble desencisat i han vist néixer un poble amb esperança, orgullós de la seva qualitat de vida. Això només és possible des de l’estabilitat que ofereix l’experiència de govern dels Independents Units per Sant Fost, un grup cohesionat que vol continuar aportant el seu valor afegit al poble que tots ens estimem.

Durant aquesta legislatura, dissortadament, alguns han volgut jugar amb situacions que no tenen res a veure amb el fet de governar. Està clar que un Equip de Govern no es fa de relacions familiars ni d’amistat, sinó de gent preparada, amb destacada experiència professional i sobretot amb vocació de servei, gent que treballa pel bé comú esgarrapant temps de la vida personal, construint Sant Fost des del mateix territori. Els d’aquí ja ho sabem fer: no ens calen emissaris de fora.

No és coherent organitzar llistes ressentides per no saber acceptar la democràcia interna, ja que per governar un Ajuntament com el nostre, amb un nivell de serveis reconegut a Catalunya i Espanya, cal un equip i no tan sols un cap de llista. I Independents Units per Sant Fost té el millor equip, tot combinant experiència de govern amb nous projectes. No calen, doncs, experiments incerts amb el risc de tornar al passat ni podem copiar la moda dels tripartits (o fins i tot quadripartits), ja que això garantiria la paràlisi municipal.

En el nostre programa, que parteix de l’obra feta i que està enfocat fonamentalment a les persones des d’una orientació decididament social, només veuràs idees i projectes per Sant Fost, ja que es tracta de la nostra única fita.

IUSF és la força d’un concepte, un criteri i un sentiment, amb la ferma convicció que som la millor opció per a Sant Fost.

No te la juguis. Independents Units per Sant Fost és l’estabilitat i la garantia d’un bon govern.


Joan Gassó i Ramiro

VOTA IUSF

Etiquetes de comentaris: , ,

dijous, maig 17, 2007

Obrim un canal a YouTubeEl grup Independents Units per Sant Fost ha obert un canal a YouTube per tal de poder compartir els diferents vídeos de la campanya electoral (http://www.youtube.com/iusf07). De moment, s'ha compartit el vídeo dels Joves IUSF, secció del partit que avança alguns dels aspectes del programa de joventut i que avui tenim el plaer de presentar-vos.

L'obertura d'aquest canal simbolitza el compromís d'IUSF per les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC), que es plasmen també en el programa (aposta per les tecnologies sense fils per dur Internet a tots els barris del municipi, TDT sense problemes, web municipal amb tots els avenços per a les persones discapacitades, ràdio municipal aprofitant la tecnologia podcast, potenciació del SMS i del correu electrònic per informar a la població, etc.).

En els propers dies s'aniran afegint novetats en aquest canal de comunicació, que ve a complementar el blog de la formació com a elements de l'anomenada Web 2.0.

[Nota de premsa lliurada als mitjans]

Etiquetes de comentaris: , , ,