dissabte, abril 28, 2007

Vine a sopar amb nosaltres!

Etiquetes de comentaris: , , ,

Presentació de la candidatura

EQUILIBRI ENTRE EXPERIÈNCIA I RENOVACIÓ A LA NOVA LLISTA D’INDEPENDENTS UNITS PER SANT FOST

Gassó manté la confiança al gruix del seu govern

Independents Units per Sant Fost es torna a presentar a les eleccions municipals amb un equilibri perfecte entre experiència i renovació. Joan Gassó, cap de llista i actual alcalde del municipi vallesà, revalida la confiança a cinc dels set regidors que va obtenir l’any 2003. Montserrat Armengol, número 8 fa quatre anys, no comptava per a la següent legislatura, i Marisa Silvente tampoc no es trobarà en els primers llocs, en aquest cas per motius personals, ja que segueix donant suport a la candidatura des del simbòlic darrer lloc. Es tracta d’una aposta per un model de govern que ha dut una gran estabilitat a Sant Fost, la qual ha donat el seu fruit amb un nivell de qualitat, de serveis i infraestructures impensables en altres èpoques.

En els set primers llocs, a banda de Gassó, trobem Juan Francisco Fernández, Montserrat Sanmartí, José Manuel Murcia, Margarita Santos (vicepresidenta d’IUSF), Ferran Mauri i Enriqueta Llop. La resta de membres de la candidatura combinen perfectament experiència i joventut. Aquesta combinació ha quedat palesa amb la creació de la secció de joves (Joves IUSF), que gestionarà les activitats relacionades amb aquestes edats i es prepararà per als nous reptes de futur del grup independent santfostenc.

Gassó espera que la bona gestió del municipi, que ha rebut elogis i reconeixements des de l’Administració pública per la qualitat i la sostenibilitat, hagi estat perfectament entesa pel poble, per tal que li torni a renovar la confiança atorgada a les passades eleccions municipals. Tanmateix, el candidat d’Independents Units per Sant Fost destaca que la seva formació vol treballar en positiu pel poble, sense caure en les provocacions i els insults sistemàtics d’altres formacions, que només pensen en els seus interessos partidistes i no comprenen la realitat santfostenca.

Les candidates i els candidats d’IUSF es presentaran oficialment el dia 4 de maig en un sopar en el restaurant Mas Corts de Sant Fost.

[Nota de premsa lliurada als mitjans el 27 d'abril de 2007]

Etiquetes de comentaris: , , , ,