diumenge, febrer 03, 2008

Joan Gassó aconsegueix el Premi Eurosolar 2007Un altre premi per a l'Ajuntament i per al nostre alcalde, Joan Gassó. El passat dilluns 28 de gener es va lliurar el reconeixement en la seu de la Universitat Oberta de Catalunya. Es tracta dels Premis Solar 2007, concedits per EUROSOLAR (Associació Europea per les Energies Renovables), que, en la seva sisena edició, van guardonar l’Ajuntament de Sant Fost com a millor iniciativa a l’apartat de ciutats, municipis i serveis municipals, pel seu projecte d'alimentació amb energia solar de la xarxa d'enllumenat eficient, mitjançant un hort solar de 810 kWp (4500 panells solars de 200 Wp cadascun), tot fent ús de les tecnologies d'enllumenat més eficients del mercat. Es tracta d'un exemple a seguir per part dels municipis de l'Estat. Felicitem Gassó per aquest nou guardó, que se suma als anteriors, que ja hem anat exposant en el nostre web.

- Un altre motiu d'orgull
- Nou premi a la sostenibilitat

Etiquetes de comentaris: , , , ,

dissabte, novembre 24, 2007

Nou premi a la sostenibilitat

L'Ajuntament de Sant Fost, governat per IUSF, ha obtingut un nou guardó com a reconeixement de la seva tasca a favor del medi ambient i de les solucions ecològiques. Es tracta dels X Premis Medi Ambient, organitzats per Garrigues i que van ser lliurats el dijous 22 de novembre per la ministra de Medi Ambient, Cristina Narbona. És tot un orgull pertànyer al grup polític que ha fet possibles aquestes millores. Felicitem des de la nostra web a tot el Consistori per la perseverança en l'assoliment dels objectius i per la tasca ben feta, que han situat Sant Fost en el mapa de la sostenibilitat arreu del territori. Tot un exemple de bona gestió i un model que altres administracions volen seguir.

Extret de la nota de premsa:

La ministra de Medio Ambiente, Cristina Narbona, entregó ayer los X Premios de Medio Ambiente que anualmente organizan Garrigues y el diario Expansión, con la colaboración del grupo editorial jurídico Wolters Kluwert a través de CISS. Dentro del ámbito empresarial, los galardones recayeron en la empresa química Basf Española, el grupo de construcción y servicios FCC y el grupo de tecnología eólica Gamesa. Además, la compañía de climatización ClimateWell recibió un accésit. En la categoría de instituciones y entidades públicas, fueron premiados el Centro Nacional de Educación Ambiental (CENEAM) y el Ayuntamiento de Sant Fost Campsentelles (Barcelona). Los premiados fueron seleccionados de entre 66 candidaturas: 50 empresas y 16 instituciones públicas. (...)

El Ayuntamiento de Sant Fost Campsentelles (Barcelona) se hizo con el galardón en la categoría de ‘Sostenibilidad’ por su red integral de alumbrado público, un proyecto pionero en nuestro país. Su alcalde, Joan Gassó Ramiro, recogió el galardón.

Etiquetes de comentaris: , , ,

diumenge, abril 29, 2007

Carta a la ciutadania

Benvolgut/da veí/veïna:

Ens plau comunicar-te que el nostre grup, Independents Units per Sant Fost (IUSF), que ha desenvolupat una acció de govern seriosa i compromesa amb la ciutadania des de l’any 1993, amb el nostre alcalde Joan Gassó, té la intenció de seguir fent poble amb rigor i amb l’aval de la feina diària en els propers quatre anys.

El nostre és un projecte a llarg termini, que comença i acaba a Sant Fost i que no es troba condicionat per interessos aliens, sinó per la voluntat de servei i per la responsabilitat que ofereix l’experiència. El nostre no és un estil barroer de fer política, centrat en la desqualificació personal i en l’insult sistemàtic. Han aparegut moltes calúmnies i mentides en els darrers mesos, propagades per aquells que no volen admetre l’evident progrés que Sant Fost ha experimentat amb l’obra de govern dirigida per IUSF, elogiada per diferents institucions, tant estatals com catalanes, que han volgut premiar la constància i l’esperit constructiu, un mèrit que també és teu, per això volem continuar progressant amb tu.

I no respondrem cap de les mentides que han escampat els qui pretenen erosionar el bon nom del poble –les més greus ja estan als tribunals, perquè no es poden permetre els atacs personals injustificats- perquè creiem que el ciutadà i la ciutadana mereixen un govern que treballi en positiu, des del respecte i l’educació, valors que cal preservar.

Davant d’aventures polítiques incertes, amb sumes de tres o quatre forces, nosaltres apostem amb fermesa per l’estabilitat. Disposem d’un equip de dones i homes preparats pels reptes de futur que Sant Fost té plantejats, un equip cohesionat i compromès que gaudeix de l’important actiu de l’obra realitzada.


Digues a tothom: “Sóc de Sant Fost!”

Ens sentim orgullosos del nostre poble i volem continuar progressant amb tu.

Etiquetes de comentaris: , , ,