diumenge, febrer 03, 2008

Joan Gassó aconsegueix el Premi Eurosolar 2007Un altre premi per a l'Ajuntament i per al nostre alcalde, Joan Gassó. El passat dilluns 28 de gener es va lliurar el reconeixement en la seu de la Universitat Oberta de Catalunya. Es tracta dels Premis Solar 2007, concedits per EUROSOLAR (Associació Europea per les Energies Renovables), que, en la seva sisena edició, van guardonar l’Ajuntament de Sant Fost com a millor iniciativa a l’apartat de ciutats, municipis i serveis municipals, pel seu projecte d'alimentació amb energia solar de la xarxa d'enllumenat eficient, mitjançant un hort solar de 810 kWp (4500 panells solars de 200 Wp cadascun), tot fent ús de les tecnologies d'enllumenat més eficients del mercat. Es tracta d'un exemple a seguir per part dels municipis de l'Estat. Felicitem Gassó per aquest nou guardó, que se suma als anteriors, que ja hem anat exposant en el nostre web.

- Un altre motiu d'orgull
- Nou premi a la sostenibilitat

Etiquetes de comentaris: , , , ,

dissabte, novembre 24, 2007

Nou premi a la sostenibilitat

L'Ajuntament de Sant Fost, governat per IUSF, ha obtingut un nou guardó com a reconeixement de la seva tasca a favor del medi ambient i de les solucions ecològiques. Es tracta dels X Premis Medi Ambient, organitzats per Garrigues i que van ser lliurats el dijous 22 de novembre per la ministra de Medi Ambient, Cristina Narbona. És tot un orgull pertànyer al grup polític que ha fet possibles aquestes millores. Felicitem des de la nostra web a tot el Consistori per la perseverança en l'assoliment dels objectius i per la tasca ben feta, que han situat Sant Fost en el mapa de la sostenibilitat arreu del territori. Tot un exemple de bona gestió i un model que altres administracions volen seguir.

Extret de la nota de premsa:

La ministra de Medio Ambiente, Cristina Narbona, entregó ayer los X Premios de Medio Ambiente que anualmente organizan Garrigues y el diario Expansión, con la colaboración del grupo editorial jurídico Wolters Kluwert a través de CISS. Dentro del ámbito empresarial, los galardones recayeron en la empresa química Basf Española, el grupo de construcción y servicios FCC y el grupo de tecnología eólica Gamesa. Además, la compañía de climatización ClimateWell recibió un accésit. En la categoría de instituciones y entidades públicas, fueron premiados el Centro Nacional de Educación Ambiental (CENEAM) y el Ayuntamiento de Sant Fost Campsentelles (Barcelona). Los premiados fueron seleccionados de entre 66 candidaturas: 50 empresas y 16 instituciones públicas. (...)

El Ayuntamiento de Sant Fost Campsentelles (Barcelona) se hizo con el galardón en la categoría de ‘Sostenibilidad’ por su red integral de alumbrado público, un proyecto pionero en nuestro país. Su alcalde, Joan Gassó Ramiro, recogió el galardón.

Etiquetes de comentaris: , , ,

dissabte, febrer 24, 2007

Entrevista a Joan Gassó

Heus ací l'entrevista que RAC 1 realitzà a Joan Gassó el passat dijous 22 de febrer en el programa de Xavier Bosch "El món a RAC 1".


powered by ODEO

Etiquetes de comentaris: , , ,

dissabte, febrer 17, 2007

Les fotos (II)


Una nova tanda d'imatges de la inauguració de la Xarxa d'Enllumenat Públic Eficient.

Etiquetes de comentaris: , , , ,

dijous, febrer 15, 2007

Les fotos (I)


Aquí tenim un primer tast del que va ser un gran acte.

Etiquetes de comentaris: , , ,

diumenge, febrer 11, 2007

Una inauguració modèlica

Els qui heu assistit a la inauguració de la Xarxa d'Enllumenat Públic Eficient -moltíssima gent, per cert- heu pogut comprovar que es tracta d'una de les innovacions més destacades del nostre país en el terreny ecològic. Heu pogut comprovar que tenim un Ajuntament que vetlla pel medi ambient i per la recerca de solucions que passin per les energies renovables. I els mitjans n'han estat testimonis de primera mà. En veure l'Hort Solar m'he sentit orgullós de ser de Sant Fost, joiós de pertànyer a un grup polític que treballa per fer un municipi amb progrés, estabilitat i qualitat de vida, joiós de ser independent i d'estar unit amb altres companyes i companys pel bé de Sant Fost. Un dia en què Joan Gassó ha estat protagonista de noticiaris i la seva imatge ha aparegut arreu. Un dia en què Joan Gassó ha tornat a exercir d'alcalde de tots, content per la feina ben feta i per haver culminat un projecte que als inicis era un somni i que ara ha esdevingut magnífica realitat.

Passeu pel meu blog personal. També en parlo. Demà prometo fotos.

Nota: Els vídeos del post anterior ja no funcionen, ja que només són accessibles per subscripció i en banda ampla.

Etiquetes de comentaris: , , ,