divendres, maig 16, 2008

Montserrat Sanmartí, nova alcaldessa de Sant FostEn el Ple celebrat ahir dimecres 14 de maig, Montserrat Sanmartí, número 3 de la candidatura d’Independents Units per Sant Fost (IUSF), va ser escollida alcaldessa de Sant Fost de Campsentelles amb majoria absoluta (els cinc vots del seu grup, el de CiU i el d’ERC), fruit del pacte de govern a què van arribar les tres formacions el passat 23 d’abril. Sanmartí, en una Biblioteca plena a vessar, va destacar en el seu discurs l’orientació del nou govern, enfocat a les persones i amb la prioritat pels temes socials. Va assenyalar que Sant Fost és un municipi amb un teixit veïnal, cultural i esportiu molt valuós i que cal dur a terme una profunda tasca de diàleg a fi de reflectir les seves preocupacions i projectes, que també són els del poble. Després d’uns anys dedicats a una política d’inversions, cal reactivar la participació ciutadana més que mai, ja que l’Ajuntament mai no ha de donar l’esquena a la ciutadania. Va posar èmfasi en el fet de ser la primera dona santfostenca en arribar a aquest càrrec i va recordar en el seu discurs les dones que són víctimes de la desigualtat. La il·lusió per un Sant Fost millor ha de traduir-se en un aprofundiment en la igualtat de drets entre homes i dones. Recordà l’actiu dels joves i de la gent gran i acabà amb els agraïments a les persones que han confiat en ella per aquest repte, tot destacant, entre d’altres, el suport de la gent del seu grup (Independents Units per Sant Fost), amb un esment al millor alcalde (Joan Gassó), als regidors i als companys Juan Francisco Fernández i Llorenç Calzada.

[En la imatge, Juan F. Fernández, alcalde en funcions, pren la promesa del càrrec a Montserrat Sanmartí, nova alcaldessa del municipi]

Etiquetes de comentaris: , , , , , ,

dijous, abril 24, 2008

El millor alcalde es retira orgullós del nou pacteEl nou pacte ha culminat en la presentació que ha tingut lloc la Diada de Sant Jordi a la Biblioteca Municipal. Joan Gassó ha manifestat la seva satisfacció per l'èxit de les negociacions que han conduït a l'acord amb Convergència i Unió i Esquerra Republicana de Catalunya de Sant Fost. Es tracta d'un acord de gran abast social que aposta per un compromís amb la ciutadania, tot emfasitzant la seva participació activa en la vida municipal. Joan Gassó ha assenyalat també que en l'acord no s'ha posat cap condició que suposés la seva renúncia, com sí que han fet altres formacions, i que no ha participat en el procés negociador per facilitar la tasca dels qui hauran de governar Sant Fost en el futur més immediat, ja que ell presentarà la seva dimissió el proper 30 d'abril, sense rancúnies i amb l'alegria d'haver donat una part important de la seva vida al nostre poble. A més, ha presentat la que serà la seva successora i futura alcaldessa, Montserrat Sanmartí, que ha tingut unes paraules per al qui ha estat un símbol de la nostra formació:

Ho faig amb un reconeixement molt especial a l’alcalde actual, el Sr. Joan Gassó, el millor alcalde en moltíssims anys, un model de gestió i de compromís, un coneixedor extraordinari del nostre poble i un polític de raça com n’hi ha ben pocs. Moltes gràcies, Joan.

Document PDF del pacte de govern entre IUSF, CiU i ERC: pacte_govern_sant_fost.pdf

Etiquetes de comentaris: , , ,

dijous, abril 17, 2008

Principi d'acord

D’acord amb el nostre desig d’assolir l’estabilitat en el nostre municipi, tan necessària atesos els reptes que tenim plantejats, ens plau anunciar que Independents Units per Sant Fost, força que governa actualment en minoria el Consistori, ha arribat a un principi d’acord per constituir un nou govern de majoria amb Convergència i Unió i Esquerra Republicana de Catalunya. Aquest pacte de govern serà signat oficialment el proper dia 23 d’abril, Diada de Sant Jordi, a les 21 hores a la Biblioteca Municipal. En el marc d'aquest acte es donaran a conèixer tots els detalls.[Nota de premsa tramesa als mitjans]


Etiquetes de comentaris: , ,