dijous, abril 17, 2008

Principi d'acord

D’acord amb el nostre desig d’assolir l’estabilitat en el nostre municipi, tan necessària atesos els reptes que tenim plantejats, ens plau anunciar que Independents Units per Sant Fost, força que governa actualment en minoria el Consistori, ha arribat a un principi d’acord per constituir un nou govern de majoria amb Convergència i Unió i Esquerra Republicana de Catalunya. Aquest pacte de govern serà signat oficialment el proper dia 23 d’abril, Diada de Sant Jordi, a les 21 hores a la Biblioteca Municipal. En el marc d'aquest acte es donaran a conèixer tots els detalls.[Nota de premsa tramesa als mitjans]


Etiquetes de comentaris: , ,

divendres, octubre 19, 2007

Compromís per Sant Fost

Després de quatre mesos de govern en minoria, des d’Independents Units per Sant Fost volem refermar la nostra voluntat de formar un govern estable i amb capacitat per dur Sant Fost a un futur amb un creixement sostenible, ordenat i adequat a les necessitats dels seus ciutadans i ciutadanes.

Hem aconseguit vèncer als comicis municipals per quarta vegada consecutiva, gràcies als nostres votants (1149, més de 300 vots que la segona força), que un cop més ens han dut al capdavant del govern, malgrat la campanya de desprestigi atiada interessadament des de diferents àmbits. Tot i que estem en minoria, amb el que això suposa, tenim la força i la il·lusió de consolidar els projectes iniciats en els darrers anys i que continuaran fent de Sant Fost un poble de referència.

Però aquest projecte de poble tan sols serà possible amb el suport de la resta de forces polítiques i de la seva acció responsable per conduir Sant Fost cap a un futur que beneficiï la gran majoria dels seus habitants. La seva disposició al diàleg és molt necessària.

Aquesta legislatura que tot just acaba de començar serà decisiva per a l’esdevenidor del nostre poble. L’aprovació definitiva del POUM, la finalització dels equipaments com l’Ateneu o la zona esportiva, entre altres projectes, faran de Sant Fost, un cop més amb l’acció decidida d’Independents Units per Sant Fost, un poble model davant la resta. I aprovar tot això, que sens dubte és positiu, depèn també dels vots de les altres formacions.

Des d’Independents Units per Sant Fost seguim creient que la millor política és la que es pensa i es realitza des del poble i per al poble, sense dependre d’ideologies o interessos partidistes extramunicipals. El poble que volem per a nosaltres i per als nostres fills només serà possible des d’aquesta perspectiva.

[Nota de premsa tramesa als mitjans]

Etiquetes de comentaris: , ,