dissabte, juny 09, 2007

Gràcies

Volem agrair als 1149 ciutadans que ens van donar suport el fet d'haver-nos convertit un cop més en la llista més votada a les Eleccions Municipals. Hem guanyat consecutivament els comicis de 1995, 1999, 2003 i 2007 i aquesta és una bona notícia, tot i reconèixer la pèrdua de suport en relació a fa quatre anys. A més, en les tres darreres conteses electorals hem estat l'única llista que ha superat el miler de vots. Ara és el moment del diàleg, que ens ha de portar a la constitució del Consistori el proper dissabte 16 de juny.

Felicitem, tanmateix, els cinc regidors electes: Joan Gassó, Juan F. Fernández, Montse Sanmartí, José M. Murcia i Margarita Santos, que ens representaran per continuar treballant pel nostre poble.

Moltes gràcies, Sant Fost, per continuar sent independent!

Etiquetes de comentaris: ,

diumenge, maig 27, 2007

El moment decisiu


El moment decisiu ha arribat. Avui s'escolliran els 13 regidors que constituiran el Consistori santfostenc. Des d'Independents Units per Sant Fost desitgem que la jornada electoral es desenvolupi amb total normalitat. Nosaltres estem molt orgullosos de la campanya electoral que hem dut a terme, ja que ha estat presidida per la bona feina i el compromís pel nostre poble. A la imatge podeu observar la gentada que es va aplegar en el sopar final del divendres.

Etiquetes de comentaris: ,

divendres, maig 25, 2007

La teva llistaRecorda que aquesta és la llista que cal votar el proper diumenge 27 de maig a les Eleccions Municipals. Saps el que hem de dir a tothom: "Sóc de Sant Fost!"

1. Joan Gassó i Ramiro
2. Juan Francisco Fernández i Álvarez.
3. Montserrat Sanmartí i Pratginestós
4. Jose Manuel Murcia i Murcia
5. Margarita Santos i Jiménez
6. Ferran Mauri i López
7. Enriqueta Llop i Serena
8. Josep Samper i Martínez
9.
Artemi Bergadà i Corso
10. Taïs Roldán i Pujals
11. Llorenç Calzada i Casas
12. Cristina Olaria i Eslava
13. Juan Antonio Segado i Lozano


14. Miquel Morales i Sánchez
15. Marisol Palazón i Palencia
16. Marisa Silvente i Castañeda


Etiquetes de comentaris: ,

L'orgull de ser independentFalta poc perquè la campanya electoral per a les Municipals 2007 es clogui i és el moment de fer balanç. Per una banda, els que només saben utilitzar l'atac personal com a única estratègia política han tornat amb el seu bombardeig incessant de pamflets amb l'únic objectiu de fer canviar la percepció que una gran majoria de ciutadans té del seu municipi. Dèiem en un post anterior que Sant Fost és un poble satisfet del seu present, amb l'empenta i la força dels seus habitants i del teixit associatiu. Des dels partits que han optat per l'atac indiscriminat a l'acció de govern, uns han pretès erosionar el nostre grup des de posicions immorals (amb acusacions falses totalment fora de lloc), tot menystenint la feina positiva que ha endegat Independents Units per Sant Fost en la presa de decisions. Altres han dit que treballem d'esquena al poble: només cal passejar-hi per refutar aquesta afirmació. Reconeixem que el seny i l'afany constructiu han estat els elements claus en altres formacions (en política hi ha també actituds lloables), que han presentat llurs programes d'acord amb el tarannà democràtic. Nosaltres hem presentat el nostre (a cada casa i des de l'àgora global que és internet) i l'hem acompanyat d'un DVD que mostra la realitat tal com és, sens trampes, de manera clara i planera.

El que predomina en el nostre grup polític després d'aquests dies és l'orgull de ser independent, que és un sentiment i una actitud que ens fa pensar només en el nostre poble. I no renunciarem mai a ser com som. Un agraïment a les meves companyes i companys per la gran tasca que han dut a terme: en això ja som els millors. Ara, a pensar en la festa final!

Enric Gil, secretari d'Independents Units per Sant Fost.

Etiquetes de comentaris: , , ,

dijous, maig 24, 2007

Et convidem a la nostra festa de cloenda!

Etiquetes de comentaris: , ,

dimecres, maig 23, 2007

El nostre DVD

Tenim el plaer de presentar-vos el DVD del nostre grup des del nostre canal a YouTube. Aquest DVD, que hem dividit en tres parts, mostra els canvis que ha experimentat Sant Fost en els darrers anys, una feina molt meritòria que ha estat obra de l'Equip de Govern d'Independents Units per Sant Fost. Recorda que no ens la podem jugar i que cal apostar més que mai per un govern que treballa en positiu per Sant Fost, sense interessos aliens i al costat dels ciutadans.

PART PRIMERAPART SEGONAPART TERCERA


Etiquetes de comentaris: , , ,

diumenge, maig 20, 2007

Programa electoral 2007Us presentem avui, amb tot l'orgull, el nostre programa, un compromís de futur amb les ciutadanes i els ciutadans de Sant Fost, per continuar fent poble de manera coherent i sense crispacions. Us mostrem el fruit de la nostra feina com a grup polític, després de molts anys d'experiència i dedicació al nostre municipi. Sabem què cal fer per seguir construint, a diferència dels que només veuen aspectes negatius i apocalíptics. Hem treballat des de sempre per al poble, sense interessos personals, a favor del benestar i la qualitat de vida. Els que diuen que treballem d'esquenes al poble simplement menteixen. Només cal passejar per Sant Fost per veure el canvi experimentat en els darrers anys. Si heu rebut el nostre DVD, que aviat serà disponible al YouTube, podreu visualitzar aquest canvi, tot clicant en els apartats dedicats a les campanyes electorals de 1999 i 2003. L'obra d'Independents Units per Sant Fost és una obra ferma i de llarg abast. Només amb una victòria clara del nostre projecte l'estabilitat estarà garantida. Ningú no vol tornar al caos polític de l'any 1995, amb canvis d'alcalde vergonyosos i una imatge del nostre poble ben trista. L'any 2007 aquesta imatge ha fet un tomb espectacular i Sant Fost és un poble orgullós del seu present.

Digues a tothom: "Sóc de Sant Fost!"
VOTA IUSF

Etiquetes de comentaris: , ,

dissabte, abril 28, 2007

Vine a sopar amb nosaltres!

Etiquetes de comentaris: , , ,