diumenge, setembre 14, 2008

Les imatges de la inauguracióAquí teniu les imatges de la inauguració del camp de futbol. Un gran treball del nou Equip de Govern (IUSF, CiU i ERC), encapçalat per l'alcaldessa Montserrat Sanmartí, i amb José Manuel Murcia com a regidor d'Esports i peça clau en les negociacions per assolir aquesta fita de l'esport santfostenc.

Etiquetes de comentaris: , , ,

dissabte, setembre 13, 2008

Inauguració del camp de futbolEl proper diumenge 14 de setembre Sant Fost tindrà nou camp de futbol, ja que serà inaugurat oficialment a les 11 del matí per l'alcaldessa, Montserrat Sanmartí (IUSF), i el seu Equip de Govern. Es tracta d'un camp de gespa artificial d'última generació, amb graderies, amplis vestidors i il·luminació de gran potència. En l'acte els ciutadans i les ciutadanes podran visitar les instal·lacions i assistir a un partit de futbol entre els equips amateurs del Sant Fost i el Dosrius. D'acord amb la política del nou govern, de mà estesa i col·laboració amb les entitats i els clubs, malgrat les dificultats s'ha pogut aconseguir aquesta fita històrica per a l'esport local, amb una instal·lació perfecta per a la pràctica del futbol. El projecte de la zona esportiva assoleix així la seva primera gran consecució.

Etiquetes de comentaris: , , ,

dissabte, març 15, 2008

No a la reprovació

En el Ple del passat dimarts el PSC va intentar la reprovació del regidor d'Esports, José Manuel Murcia, i de l'alcalde Joan Gassó, per la gestió de la zona esportiva. Com ja es va donar a conèixer en la mateixa sessió plenària, les obres del complex tiren endavant, per la qual cosa l'actitud del PSC continua essent la de sempre: intentar destruir l'adversari sense aportar res de positiu. L'intent de reprovació va fracassar amb els vots en contra del nostre grup i de CiU i les abstencions d'ERC i GSF. La present carta expressa el suport dels integrants d'Independents Units per Sant Fost al nostre regidor i el nostre alcalde:

Des d’Independents Units per Sant Fost, volem fer constar el nostre suport incondicional al nostre alcalde, Joan Gassó, i al regidor d’Esports, José Manuel Murcia, per la tasca que han dut a terme en aquesta àrea i pel treball que estan dedicant per tal de resoldre els inconvenients que han sorgit a la zona esportiva. Aquesta proposta de reprovació del PSC es troba en la seva línia d’atacs injustificats a fi de destruir l’adversari, però sense voler construir res de positiu. Nosaltres rebutgem enèrgicament aquesta actitud i aquesta forma escadussera de fer política, gens apropiada per als temps actuals, de governança amb diàleg i mà estesa. Nosaltres reiterem el suport al nostre alcalde i al nostre regidor en la mesura que constatem el seu compromís per Sant Fost i per la seva gent. Podem entendre el malestar de les entitats esportives i els veïns, i l’entenem, però el que no podem negar de cap de les maneres és la disposició del senyor Gassó i el senyor Murcia per tirar endavant aquest projecte engrescador del nostre poble amb totes les seves energies, amb honestedat i fermesa. No en tenim cap dubte, per això hem votat radicalment en contra de la seva reprovació.

Etiquetes de comentaris: , , , ,

divendres, novembre 16, 2007

Qui defensa els interessos de Sant Fost?

En el Ple del dilluns 29 d’octubre es va sotmetre a aprovació la constitució de la societat mixta del complex esportiu, en la qual participa l’Ajuntament, sense la qual no es podien tirar endavant les obres d’un projecte de gran rellevància per al nostre municipi, que ha de continuar essent un exemple de l’esport arreu de la comarca. Els clubs i altres entitats es mostraven angoixats per la paralització de les obres, que no podien prosseguir si no hi havia una garantia en l’execució del projecte per part del Consistori. No es podia mantenir aturat allò que és una evident millora per a la ciutadania. En la sessió plenària el PSC va presentar presumptes errades de caire administratiu en el projecte que impedien l’aprovació de la societat mixta i que lligaven perfectament amb la seva actitud dels darrers mesos de posar pals a les rodes constantment, al·legacions incloses. Ajornar l’aprovació era incrementar l’angoixa. Era el moment de la responsabilitat, de defensar els interessos de Sant Fost per damunt de les baralles partidistes. Era el moment de demostrar el tarannà dialogant i la bona disposició. I, efectivament, en la sessió plenària es va veure de manera clara qui es posiciona a favor del que demana el poble i qui es deixa endur per estranyes polítiques estèrils que no aporten res a la ciutadania i que només generen crispació. Independents Units per Sant Fost va apel·lar a la responsabilitat i, com va defensar el regidor d’esports José Manuel Murcia, després de dialogar amb tots els grups estava clar que no es podien posar obstacles i que tocava aprovar amb urgència la creació de la societat mixta del complex esportiu. Gent per Sant Fost i Convergència i Unió van ser també coherents i votaren afirmativament, amb la qual cosa s’ha desencallat la situació i el complex esportiu és ja una realitat que ha de culminar una aposta que el govern d’Independents Units per Sant Fost ha considerat necessària des de la passada legislatura. El PSC va votar-hi en contra. Haurà de respondre davant els ciutadans de la seva actitud destructiva. Ara ja està més clar qui defensa els interessos de Sant Fost.

Etiquetes de comentaris: , ,