dissabte, maig 19, 2007

Carta del programa


Benvolgut/da veí/veïna:

Ja han passat quatre anys i sembla com si fos ahir que vaig demanar el teu vot per a aquesta legislatura que finalitza. Aquella majoria absoluta (7 regidors de 13) ha donat el seu fruit, ja que ningú no pot negar la transformació que hem donat al poble durant aquest temps, la qual, a més, ha tingut el reconeixement de les institucions. Tot això no hagués estat possible sense el teu suport i, per aquesta raó, tinc la intenció –si rebo la confiança de la ciutadania- de continuar fent poble en els propers quatre anys, amb un projecte centrat en les persones. Des d’Independents Units per Sant Fost volem continuar progressant amb tu.

El juliol d’aquest any farà 14 anys des que vaig assumir el repte de l’Alcaldia i, afortunadament, ja no recordo el desgavell polític i intern que hi havia en aquell moment. Aquell municipi que omplia titulars amb els rècords de dimissions d’alcaldes era un municipi trencat, fred i trist. Avui els titulars ja no tenen res a veure amb aquell poble desencisat i han vist néixer un poble amb esperança, orgullós de la seva qualitat de vida. Això només és possible des de l’estabilitat que ofereix l’experiència de govern dels Independents Units per Sant Fost, un grup cohesionat que vol continuar aportant el seu valor afegit al poble que tots ens estimem.

Durant aquesta legislatura, dissortadament, alguns han volgut jugar amb situacions que no tenen res a veure amb el fet de governar. Està clar que un Equip de Govern no es fa de relacions familiars ni d’amistat, sinó de gent preparada, amb destacada experiència professional i sobretot amb vocació de servei, gent que treballa pel bé comú esgarrapant temps de la vida personal, construint Sant Fost des del mateix territori. Els d’aquí ja ho sabem fer: no ens calen emissaris de fora.

No és coherent organitzar llistes ressentides per no saber acceptar la democràcia interna, ja que per governar un Ajuntament com el nostre, amb un nivell de serveis reconegut a Catalunya i Espanya, cal un equip i no tan sols un cap de llista. I Independents Units per Sant Fost té el millor equip, tot combinant experiència de govern amb nous projectes. No calen, doncs, experiments incerts amb el risc de tornar al passat ni podem copiar la moda dels tripartits (o fins i tot quadripartits), ja que això garantiria la paràlisi municipal.

En el nostre programa, que parteix de l’obra feta i que està enfocat fonamentalment a les persones des d’una orientació decididament social, només veuràs idees i projectes per Sant Fost, ja que es tracta de la nostra única fita.

IUSF és la força d’un concepte, un criteri i un sentiment, amb la ferma convicció que som la millor opció per a Sant Fost.

No te la juguis. Independents Units per Sant Fost és l’estabilitat i la garantia d’un bon govern.


Joan Gassó i Ramiro

VOTA IUSF

Etiquetes de comentaris: , ,

diumenge, abril 29, 2007

Carta a la ciutadania

Benvolgut/da veí/veïna:

Ens plau comunicar-te que el nostre grup, Independents Units per Sant Fost (IUSF), que ha desenvolupat una acció de govern seriosa i compromesa amb la ciutadania des de l’any 1993, amb el nostre alcalde Joan Gassó, té la intenció de seguir fent poble amb rigor i amb l’aval de la feina diària en els propers quatre anys.

El nostre és un projecte a llarg termini, que comença i acaba a Sant Fost i que no es troba condicionat per interessos aliens, sinó per la voluntat de servei i per la responsabilitat que ofereix l’experiència. El nostre no és un estil barroer de fer política, centrat en la desqualificació personal i en l’insult sistemàtic. Han aparegut moltes calúmnies i mentides en els darrers mesos, propagades per aquells que no volen admetre l’evident progrés que Sant Fost ha experimentat amb l’obra de govern dirigida per IUSF, elogiada per diferents institucions, tant estatals com catalanes, que han volgut premiar la constància i l’esperit constructiu, un mèrit que també és teu, per això volem continuar progressant amb tu.

I no respondrem cap de les mentides que han escampat els qui pretenen erosionar el bon nom del poble –les més greus ja estan als tribunals, perquè no es poden permetre els atacs personals injustificats- perquè creiem que el ciutadà i la ciutadana mereixen un govern que treballi en positiu, des del respecte i l’educació, valors que cal preservar.

Davant d’aventures polítiques incertes, amb sumes de tres o quatre forces, nosaltres apostem amb fermesa per l’estabilitat. Disposem d’un equip de dones i homes preparats pels reptes de futur que Sant Fost té plantejats, un equip cohesionat i compromès que gaudeix de l’important actiu de l’obra realitzada.


Digues a tothom: “Sóc de Sant Fost!”

Ens sentim orgullosos del nostre poble i volem continuar progressant amb tu.

Etiquetes de comentaris: , , ,