diumenge, abril 25, 2010

Ja tenim Biblio@teneu!Aquest dissabte 24 d'abril a les 12 del matí ha estat inaugurada la Biblio@teneu, la nova Biblioteca adherida a la Xarxa de Biblioteques Municipals de la província de Barcelona. L'acte s'ha iniciat a l'Ateneu amb els parlaments de l'alcaldessa de Sant Fost, Montserrat Sanmartí (IUSF), i ha prosseguit amb les intervencions del Diputat de Cultura de la Diputació de Barcelona, José Manuel González Labrador, i del conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Joan Manuel Tresserras. Un bon nombre de visitants han pogut entrar en el nou equipament i comprovar la millora remarcable d'aquest servei cultural per a la població. Una fita de la qual ens enorgullim des d'Independents Units per Sant Fost, amb especial esment, com així ha reconegut la nostra alcaldessa, a la regidora de Serveis Culturals, Margarita Santos (IUSF).

Notícia a la web de l'Ajuntament
Enllaç a l'àlbum de fotos Picasa

Etiquetes de comentaris: , , , , ,

diumenge, febrer 28, 2010

Vull un barri...

Diàleg i participació, dues paraules que, quan es converteixen en fets, prenen tot el seu valor i representen realment l’esperit de la democràcia. Diàleg i participació és el que han exercit aquests dies els santfostencs i santfostenques que s’han atansat als Tallers de Barri, convocats per definir el Projecte d’Intervenció Integral al barri Centre Urbà de Sant Fost. Ha resultat per a tots, ciutadans, polítics i tècnics, un exercici realment enriquidor el fet de poder comparar punts de vista, proposar i arribar a un consens. Un consens que s’ha expressat amb el Vull un barri... I posats a voler, i a tocar alhora de peus a terra, volem un barri net, ben comunicat (tant a peu, com amb transport públic i privat), segur, amb serveis, amb espais de trobada (zones verdes, parcs, locals per a joves, casals per a gent gran...), amb equipaments... I volem que “allò que volem” sigui escoltat i tingut en compte. Aquests desitjos de barri es reflectiran en el projecte per tal de poder configurar-hi el futur, en consonància amb l’entorn i les necessitats dels veïns i del municipi. El Projecte d’Intervenció Integral al barri Centre Urbà es presentarà a la convocatòria de la Llei de Barris de la Generalitat i, alhora, es mostrarà a la ciutadania, que ha exercit amb il·lusió el seu dret a expressar l’opinió. Vull manifestar el meu agraïment a tots els veïns i veïnes que han compartit aquest espai de participació.

Montserrat Sanmartí, alcaldessa de Sant Fost (Independents Units per Sant Fost)

Etiquetes de comentaris: , , ,

dimecres, desembre 23, 2009

Nadal 2009Amb la publicació virtual del nostre butlletí, El Santfostenc, aprofitem per desitjar-vos un Bon Nadal i un feliç Any Nou 2010.

Accés al Santfostenc en PDF

Etiquetes de comentaris: , , , ,

dissabte, octubre 17, 2009

Xerrada sobre la nova B-500

iusfb500

Etiquetes de comentaris: , , , , , ,

dimarts, agost 04, 2009

Montserrat Sanmartí diu NO al peatge de la C-59


Cliqueu en la notícia per ampliar

Etiquetes de comentaris: , , , ,

dijous, juliol 30, 2009

Feliç Festa Major 2009


Des d'Independents Units per Sant Fost us desitgem una magnífica Festa Major, on la convivència i la participació siguin els valors predominants. Us deixem també aquí el programa d'actes:

Etiquetes de comentaris: , , , ,

diumenge, juny 28, 2009

El Santfostenc (juny 2009)

Santfostenc juny 2009

Avui us presentem el nou número del nostre butlletí El Santfostenc, en el qual podreu trobar la valoració d'un any de govern amb Montserrat Sanmartí com a alcaldessa, la tasca que estem duent a terme des de les regidories i la constitució de la nova Executiva Local, encapçalada pel president Juan Francisco Fernández.

Tenim nou grup al Facebook: ja us hi podeu inscriure!

Etiquetes de comentaris: , , , ,

dijous, abril 30, 2009

Primer any de pacte

Primer any del pacte IUSF-CiU-ERC

Imatge del diari Contrapunt amb el text de la notícia del primer aniversari del pacte de govern, tal com es va viure el 23 d'abril a l'Ateneu.

Etiquetes de comentaris: , , , ,

diumenge, abril 26, 2009

Un any de bon govern

El 14 de maig es complirà un any del nou govern de Sant Fost de Campsentelles, fruit del pacte del 23 d’abril. Montserrat Sanmartí, la nostra alcaldessa, accedia al càrrec amb l’objectiu d’oferir un tarannà dialogant i de resoldre els problemes que el nostre poble tenia plantejats. Després d’un any en minoria des dels comicis de 2007, IUSF, CiU i ERC arribàvem a un acord ambiciós en un document que es va fer públic i que ha marcat un nou estil de fer política. Independents Units per Sant Fost ha encapçalat aquest projecte des del compromís i la mà estesa als ciutadans i les associacions. El POUM i els pressupostos s’han anat treballant amb un caire participatiu, sense condicions prèvies, i fins i tot ha nascut una taula social per tractar la qüestió de les pedreres. Hem arribat a un acord amb Martorelles i Santa Maria de Martorelles per crear la Mancomunitat, una forma de facilitar l’accés als serveis, i hem gestionat els projectes del Fons Estatal d’Inversió Local en els diferents barris (l’actuació al camí dels Castanyers a La Conreria, una vella reivindicació dels veïns, ja no és un somni, així com la urbanització del carrer Pedrera). Alhora hem convertit l’Ateneu en un autèntic espai cultural de qualitat, amb l’auditori, l’Escola de Música i ara ja amb la nova Biblioteca. La mobilitat també millorarà en els accessos a Mas Corts, Mas Llombart i La Conreria i hi haurà un canvi de trajecte en l’Albus per arribar millor a Mollet del Vallès. Pel que fa a la nova C-59, que ha de passar pel nostre poble, Independents Units per Sant Fost ja ha manifestat la seva oposició a un possible peatge i ho direm allà on calgui. Pensem que els ciutadans i les ciutadanes de Sant Fost no han de pagar per un trajecte amb un cost mediambiental molt elevat, tot i reconèixer que l’apropament entre Badalona i Mollet pot tenir uns efectes econòmics beneficiosos. Com a independents, la nostra política comença i acaba a Sant Fost i durant el darrer any hem deixat palès, amb la tasca de gestió constructiva de Sanmartí i el seu equip, que el diàleg és l’argument més valuós en l’àmbit local, ja que l’Ajuntament és la institució més propera i el lloc al qual s’adrecen primerament els veïns. Aquest tarannà es pot comprovar en el nou portal web, que incorpora novetats de Web 2.0 (com blogs de l’alcaldessa i els regidors) i un compromís de futur a favor de l’administració oberta també en el ciberespai. Per acabar, voldríem puntualitzar una informació que va aparèixer en aquest diari el passat 27 de març en relació amb el càrrec de confiança: si bé és cert que el senyor Xavier Conesa (ERC) va ser nomenat per l’alcaldessa per aquest càrrec a partir del decret corresponent, exerceix les seves funcions a les àrees que corresponen a ERC, segons el pacte signat la Diada de Sant Jordi de 2008, un acord d’ampli abast del qual ens sentim orgullosos per la seva dimensió social i per l’aposta de les tres formacions per un bon govern.


Juan Francisco Fernández, president d’Independents Units per Sant Fost, en nom de l’Executiva Local

[Article publicat al Contrapunt, 24/04/2009]

Etiquetes de comentaris: , , , ,

dimarts, març 31, 2009

Un govern que dialoga

Des d'Independents Units per Sant Fost volem sortir al pas de les noves tergiversacions i faltes a la veritat que la Sra. Montserrat Armengol, com a portaveu de GSF, escriu en la seva carta titulada “POUM sense diàleg” (Contrapunt , divendres 27 de març de 2009 ).

Afirma la Sra. Armengol que al pacte de govern dèiem que s’obriria un nou termini de reunions per rebre i estudiar propostes. L’equip de govern ha mantingut nombroses trobades amb els veïns, veïnes i entitats on se’ls ha informat extensament i on han pogut manifestar les seves inquietuds i peticions. La portaveu de GSF sap positivament que ens trobem en el període de més participació ciutadana en molt de temps. I dir el contrari és intoxicar i falsejar la realitat. Les ciutadanes i els ciutadans de Sant Fost són prou madurs per no deixar-se enredar per les seves temptacions manipuladores.

El POUM ha estat un dels projectes en què més esforços s’han esmerçat des de l’equip de govern, encapçalat per la nostra alcaldessa Montserrat Sanmartí, i més contacte ha comportat amb els veïns. La feina ha estat feixuga però finalment s’ha arribat a acords satisfactoris que demostren la voluntat de consens.

Malauradament tothom coneix ja quin és el tarannà de GSF i la seva portaveu. Per a ells tots els projectes i treballs que presenta l’equip de govern són erronis, estan poc treballats i necessiten d’una comissió d’estudi. Però no presenten res de nou, sempre repeteixen el mateix sigui quin sigui el tema tractat.

Per què no deixen de posar pals a les rodes i comencen a construir en positiu? Per què sempre veuen el got mig buit? Ells sabran per què ho fan. Mentrestant, nosaltres ens dediquem a treballar per Sant Fost.

IUSF governa per Sant Fost i per la gent de Sant Fost. La portaveu de GSF sempre ha tingut pressa per aprovar el POUM. Com és que ara no? Els interessos han canviat, però de qui?

Juan F. Fernández, president d'Independents Units per Sant Fost

Etiquetes de comentaris: , , , ,

dissabte, febrer 21, 2009

Juan Francisco Fernández, nou president d'Independents Units per Sant Fost

Juan Francisco Fernández, primer tinent d'Alcalde de l'Ajuntament de Sant Fost, es va convertir el passat divendres en el nou president d'Independents Units per Sant Fost, primera força del municipi pel que fa al nombre de vots i regidors. Fernández substitueix Joan Gassó, que va deixar l'executiva el passat mes de novembre. La candidatura que encapçalava Fernández està constituïda per Enric Gil com a vicepresident, Ferran Forns com a secretari i Irene Romero com a tresorera en els principals càrrecs. Va ser l'única que es va presentar i va sortir escollida sense cap vot en contra, demostrant així la unitat del partit. La resta de membres, en el lloc de vocals, són els electes actuals (Montserrat Sanmartí, José Manuel Murcia, Margarita Santos i Ferran Mauri) i els afiliats Ignacio López, Manel Martínez i Artemi Bergadà. Els objectius de la formació són créixer com a partit per continuar guanyant les eleccions i oferir una imatge renovada, tot atenent les necessitats de la població, i amb una tasca més activa dels afiliats en les diferents comissions. En el discurs posterior a la votació, Fernández va mostrar el seu total suport a l'alcaldessa Montserrat Sanmartí i va emfasitzar la importància de les activitats socials i de la comunicació en l'engrescador nou període que comença.

Etiquetes de comentaris: , , ,

divendres, febrer 13, 2009

Sant Fost i Martorelles qüestionen el traçat de l'AVEEl traçat de l'AVE per Mollet del Vallès preocupa els ajuntaments de Sant Fost i Martorelles. Temen que, si es fa tal com marca el projecte, per la llera del riu, les crescudes els afectaran els seus termes. Per això proposen que es modifiqui i es construeixi un viaducte. [Extret de la notícia del 3cat24]

En el vídeo intervé l'alcaldessa de Sant Fost, Montserrat Sanmartí (IUSF).

Notícia apareguda a El Periódico de Catalunya (14/02/2009):

Martorelles i Sant Fost temen inundacions pel pas de l'AVE


Els alcaldes estan preocupats per les 173 empreses d'un polígon al costat del Besòs


CRISTINA BUESA

BARCELONA


L'AVE travessa el Vallès Oriental entre l'autopista AP-7 i el Besòs. Però hi ha una àrea en la qual es fica dins del riu. Es tracta de Martorelles i Sant Fost de Campsentelles, on el projecte dibuixa el pas del tren d'alta velocitat pel mateix llit fluvial. Els alcaldes d'aquests municipis van presentar ahir una alternativa a Adif, que executa les obres, preocupats per la possibilitat d'inundacions a la zona industrial, on hi ha 173 empreses. Aquests canvis comportarien un increment en el cost de les obres però, asseguren, garantirien la seguretat.


Sant Fost i Martorelles no van rebre el projecte directament del Ministeri de Foment perquè l'AVE no passa pels seus termes municipals. Només el novembre passat, alertats pels industrials afectats, van aconseguir veure "gairebé clandestinament" la documentació en la qual s'explicita per on passaran les futures vies. "A l'estudiar-la ens vam adonar que havien previst uns talussos que suposadament pararan les avingudes d'aigua ja que l'espai per on passa el riu es reduirà", va exposar l'alcalde de Martorelles, Miquel Àngel Soria.


VIADUCTE DE 1.500 METRES


Soria i l'homòloga de Sant Fost, Montserrat Sanmartí, van encarregar un estudi per evitar aquest impacte. Van insistir ahir que no estan gens en contra del projecte d'alta velocitat i que l'opció que ells recolzen no modifica el traçat en planta encara que sí en alçat. Això vol dir que l'AVE passaria pel mateix lloc però una mica més elevat. El responsable del gabinet d'enginyeria que ha redactat l'alternativa, Jordi Rodríguez, va exposar que la solució consisteix a construir un viaducte de 1.500 metres que eviti el llit del Besòs.


Els canvis que es farien en aquest tram també afectarien el pont de la carretera B-500 que uneix Mollet i Sant Fost sobre el riu, una passarel.la de vianants i la riera de Gallecs. Rodríguez va admetre que les modificacions encaririen el traçat en aquest punt però va declarar que no sabia en quina quantitat. També va alertar que el projecte va comptar amb l'aprovació de l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) el 2004 però que, actualment, el comportament del riu ha canviat perquè al Vallès s'ha construït molt durant els últims anys.


BONA DISPOSICIÓ


Adif va confirmar ahir la recepció de l'alternativa municipal i va reconèixer la "plena disposició" de l'empresa pública a estudiar-la. Tot i així, va recordar que l'ACA "va informar favorablement" de les mesures adoptades davant la possible inundabilitat del riu.


[Post actualitzat el 14 de febrer de 2009]


Etiquetes de comentaris: , , , , ,

dimarts, octubre 21, 2008

Festa del 25è Aniversari

El passat dissabte 18 d’octubre de 2008 es va celebrar al restaurant Mas Corts de Sant Fost de Campsentelles el sopar commemoratiu del 25è aniversari d’Independents Units per Sant Fost (IUSF). L’acte va estar presidit per Montserrat Sanmartí, alcaldessa de Sant Fost (IUSF), i per Joan Gassó, president de la formació independent. Van assistir-hi tots els regidors, els membres de l’executiva, familiars i simpatitzants, així com també Joaquim Pérez (CiU) i Antoni Pinyero (ERC), socis de govern d’Independents Units per Sant Fost a l’Ajuntament. Al llarg de l’acte, que va ser força emotiu, es va fer lliurament d’una placa commemorativa del 25è aniversari als fundadors d’Independents Sant Fost (després IUSF), Ángel Costa i Joan Gassó. També es va presentar el llibret Independents Units per Sant Fost: 25 anys fent poble (1983-2008), escrit per la Comissió de Comunicació del partit, un recull dels fets més destacats de la història del grup polític, des dels inicis l’any 1983, passant pel període d’oposició i pactes (que es clogué el 1999) i pels anys en què IUSF es va convertir en el partit més important del nostre poble (eleccions de 1999, 2003 i 2007, en què IUSF superà el miler de vots). El darrer capítol, que s’inicia amb els darrers comicis, és una reflexió sobre els nous reptes, el present i el futur de la formació. El llibret inclou especials referències als tres alcaldes que ha tingut IUSF, Àngel Costa, Joan Gassó i Montserrat Sanmartí, i abundós material gràfic, tant de les campanyes electorals com dels fulletons publicats. Al final, un annex recorda els qui han estat presents a les llistes des de 1983 i una sèrie de dades pràctiques.


Comissió de Comunicació d’Independents Units per Sant Fost


Accés al llibre en format PDF

Etiquetes de comentaris: , , ,

diumenge, setembre 14, 2008

Les imatges de la inauguracióAquí teniu les imatges de la inauguració del camp de futbol. Un gran treball del nou Equip de Govern (IUSF, CiU i ERC), encapçalat per l'alcaldessa Montserrat Sanmartí, i amb José Manuel Murcia com a regidor d'Esports i peça clau en les negociacions per assolir aquesta fita de l'esport santfostenc.

Etiquetes de comentaris: , , ,

dissabte, setembre 13, 2008

Inauguració del camp de futbolEl proper diumenge 14 de setembre Sant Fost tindrà nou camp de futbol, ja que serà inaugurat oficialment a les 11 del matí per l'alcaldessa, Montserrat Sanmartí (IUSF), i el seu Equip de Govern. Es tracta d'un camp de gespa artificial d'última generació, amb graderies, amplis vestidors i il·luminació de gran potència. En l'acte els ciutadans i les ciutadanes podran visitar les instal·lacions i assistir a un partit de futbol entre els equips amateurs del Sant Fost i el Dosrius. D'acord amb la política del nou govern, de mà estesa i col·laboració amb les entitats i els clubs, malgrat les dificultats s'ha pogut aconseguir aquesta fita històrica per a l'esport local, amb una instal·lació perfecta per a la pràctica del futbol. El projecte de la zona esportiva assoleix així la seva primera gran consecució.

Etiquetes de comentaris: , , ,

dimarts, juliol 29, 2008

Un govern que dialoga

Des d’Independents Units per Sant Fost volem sortir al pas de les afirmacions que la senyora Montserrat Armengol, en nom de Gent per Sant Fost, va escriure en la seva carta i que vostès [la premsa comarcal] van publicar amb data 11 de juliol de 2008.

En primer lloc, volem expressar el nostre més ferm rebuig a l'ús de retrets del passat polític de l'alcaldessa. Què pretenen amb això? Tothom té un passat, però nosaltres no caurem en aquest joc. Simplement ens agradaria que la senyora Armengol pensés en el seu propi passat abans de parlar del d'altres.

Pel que fa al tema dels veïns de la Conreria, el govern format per IUSF-CiU-ERC es va comprometre en el pacte de legislatura a no donar l'esquena i a escoltar als ciutadans i així ho està fent, encara que pugui saber greu a alguns. El govern s'ha compromès, i així ho ha expressat l’alcaldessa Montserrat Sanmartí, a estudiar els casos dels diferents veïns quan, properament, s'estudiï i s’aprovi el POUM. I el govern, des del primer dia, està parlant amb els ciutadans i les associacions amb la mà estesa i esperit de diàleg.

El grup de veïns que van anar al ple extraordinari del passat 27 de juny de 2008 seran escoltats perquè tenen tot el dret, fins i tot malgrat les formes que es van poder veure en aquella sessió plenària, no gaire adequades en un entorn que ha de ser exquisit a nivell de valors i educació. Els grups de l’oposició (PSC i GSF) van contribuir al desori esperonant-los perquè cridessin quan parlava l’alcaldessa o els regidors de l’Equip de Govern i, en canvi, mantenint-se en silenci quan parlaven els portaveus de PSC i GSF.

Senyora Armengol, aquest és el caire que vol donar a les seves intervencions als Plens? Vol caure en l’ús dels insults i les desqualificacions públiques? No és això una forma de prepotència i una negació dels principis del diàleg? No és això donar l’esquena a les normes bàsiques de l’educació?

Comissió de Comunicació d’Independents Units per Sant Fost

[Nota de Premsa enviada als mitjans]

Etiquetes de comentaris: , , , , ,

divendres, maig 16, 2008

Montserrat Sanmartí, nova alcaldessa de Sant FostEn el Ple celebrat ahir dimecres 14 de maig, Montserrat Sanmartí, número 3 de la candidatura d’Independents Units per Sant Fost (IUSF), va ser escollida alcaldessa de Sant Fost de Campsentelles amb majoria absoluta (els cinc vots del seu grup, el de CiU i el d’ERC), fruit del pacte de govern a què van arribar les tres formacions el passat 23 d’abril. Sanmartí, en una Biblioteca plena a vessar, va destacar en el seu discurs l’orientació del nou govern, enfocat a les persones i amb la prioritat pels temes socials. Va assenyalar que Sant Fost és un municipi amb un teixit veïnal, cultural i esportiu molt valuós i que cal dur a terme una profunda tasca de diàleg a fi de reflectir les seves preocupacions i projectes, que també són els del poble. Després d’uns anys dedicats a una política d’inversions, cal reactivar la participació ciutadana més que mai, ja que l’Ajuntament mai no ha de donar l’esquena a la ciutadania. Va posar èmfasi en el fet de ser la primera dona santfostenca en arribar a aquest càrrec i va recordar en el seu discurs les dones que són víctimes de la desigualtat. La il·lusió per un Sant Fost millor ha de traduir-se en un aprofundiment en la igualtat de drets entre homes i dones. Recordà l’actiu dels joves i de la gent gran i acabà amb els agraïments a les persones que han confiat en ella per aquest repte, tot destacant, entre d’altres, el suport de la gent del seu grup (Independents Units per Sant Fost), amb un esment al millor alcalde (Joan Gassó), als regidors i als companys Juan Francisco Fernández i Llorenç Calzada.

[En la imatge, Juan F. Fernández, alcalde en funcions, pren la promesa del càrrec a Montserrat Sanmartí, nova alcaldessa del municipi]

Etiquetes de comentaris: , , , , , ,

dilluns, maig 12, 2008

Un alcalde irrepetible

El passat 30 d'abril es va tancar una època en la història recent de Sant Fost amb la renúncia de l'alcalde Joan Gassó, que donarà lloc el dimecres 14 de maig a la constitució d'un nou govern com a fruit del pacte a tres bandes entre IUSF, CiU i ERC. La futura alcaldessa serà Montserrat Sanmartí, número 3 de la llista independent. La sessió plenària va ser molt especial, ja que Gassó tancava un període molt llarg i fecund dedicat a la millora del municipi, que es va encetar l'any 1983 com a regidor i que va culminar el 1993 amb l'accés a l'alcaldia. L'any 1995 Independents Sant Fost (a partir de 1999 Independents Units per Sant Fost) va iniciar un seguit d'eleccions que es van comptar per victòries (IUSF no ha perdut mai des de llavors, fenomen digne d'anàlisi sociològica i d'estudi profund per part de les formacions tradicionals, que no han pogut vèncer aquest monstre de la política). Precisament el 1995 el vot es va dispersar tant que cap partit no va superar els tres regidors: després d'un interregne en què els alcaldes es van anar succeint (1995-1996), Gassó i els independents dugueren a terme un pacte molt valent que els va dur a escombrar els rivals l'any 1999 i a conquerir la majoria absoluta el 2003 (amb 1635 vots). El 2007, certs problemes van fer néixer un nou grup independent que va utilitzar tots els seus mitjans contra l'alcalde, que a més va rebre atacs a tort i a dret en una campanya de desprestigi, amb la conseqüència de la pèrdua de la majoria absoluta (de 7 regidors a 5). Des de fa un any hi havia un govern dels independents en minoria (5 en el govern contra 8 a l'oposició), situació insostenible en un poble complex com el nostre. Recentment, dues forces (CiU i ERC) han contribuït a prosseguir en l'estabilitat, i Gassó ha pogut retirar-se amb la feina feta i deixar el poble amb un equip preparat per treballar amb els reptes que Sant Fost té plantejats. L'alcalde ha estat un referent en els darrers quinze anys, ha sabut canviar la imatge d'un poble amb mancances i sense il·lusió per un altre més modern i il·lusionat. Encara queda, però, molta feina per fer i segur que el nou Equip de Govern serà capaç de prendre decisions per continuar amb la tasca començada. Gassó va dir en el Ple que quan els records pesen més que les il·lusions és que ha arribat el moment de plegar, i va reconèixer que s'havia sentit estimat. De res no va servir el discurs lamentable de la representant socialista, ple de ressentiment i d'odi, instal·lat en la desqualificació i sense cap reconeixement per al qui ha estat, sense cap mena de dubte, un polític irrepetible.

Etiquetes de comentaris: , , ,

dijous, abril 24, 2008

El millor alcalde es retira orgullós del nou pacteEl nou pacte ha culminat en la presentació que ha tingut lloc la Diada de Sant Jordi a la Biblioteca Municipal. Joan Gassó ha manifestat la seva satisfacció per l'èxit de les negociacions que han conduït a l'acord amb Convergència i Unió i Esquerra Republicana de Catalunya de Sant Fost. Es tracta d'un acord de gran abast social que aposta per un compromís amb la ciutadania, tot emfasitzant la seva participació activa en la vida municipal. Joan Gassó ha assenyalat també que en l'acord no s'ha posat cap condició que suposés la seva renúncia, com sí que han fet altres formacions, i que no ha participat en el procés negociador per facilitar la tasca dels qui hauran de governar Sant Fost en el futur més immediat, ja que ell presentarà la seva dimissió el proper 30 d'abril, sense rancúnies i amb l'alegria d'haver donat una part important de la seva vida al nostre poble. A més, ha presentat la que serà la seva successora i futura alcaldessa, Montserrat Sanmartí, que ha tingut unes paraules per al qui ha estat un símbol de la nostra formació:

Ho faig amb un reconeixement molt especial a l’alcalde actual, el Sr. Joan Gassó, el millor alcalde en moltíssims anys, un model de gestió i de compromís, un coneixedor extraordinari del nostre poble i un polític de raça com n’hi ha ben pocs. Moltes gràcies, Joan.

Document PDF del pacte de govern entre IUSF, CiU i ERC: pacte_govern_sant_fost.pdf

Etiquetes de comentaris: , , ,