dimarts, març 31, 2009

Un govern que dialoga

Des d'Independents Units per Sant Fost volem sortir al pas de les noves tergiversacions i faltes a la veritat que la Sra. Montserrat Armengol, com a portaveu de GSF, escriu en la seva carta titulada “POUM sense diàleg” (Contrapunt , divendres 27 de març de 2009 ).

Afirma la Sra. Armengol que al pacte de govern dèiem que s’obriria un nou termini de reunions per rebre i estudiar propostes. L’equip de govern ha mantingut nombroses trobades amb els veïns, veïnes i entitats on se’ls ha informat extensament i on han pogut manifestar les seves inquietuds i peticions. La portaveu de GSF sap positivament que ens trobem en el període de més participació ciutadana en molt de temps. I dir el contrari és intoxicar i falsejar la realitat. Les ciutadanes i els ciutadans de Sant Fost són prou madurs per no deixar-se enredar per les seves temptacions manipuladores.

El POUM ha estat un dels projectes en què més esforços s’han esmerçat des de l’equip de govern, encapçalat per la nostra alcaldessa Montserrat Sanmartí, i més contacte ha comportat amb els veïns. La feina ha estat feixuga però finalment s’ha arribat a acords satisfactoris que demostren la voluntat de consens.

Malauradament tothom coneix ja quin és el tarannà de GSF i la seva portaveu. Per a ells tots els projectes i treballs que presenta l’equip de govern són erronis, estan poc treballats i necessiten d’una comissió d’estudi. Però no presenten res de nou, sempre repeteixen el mateix sigui quin sigui el tema tractat.

Per què no deixen de posar pals a les rodes i comencen a construir en positiu? Per què sempre veuen el got mig buit? Ells sabran per què ho fan. Mentrestant, nosaltres ens dediquem a treballar per Sant Fost.

IUSF governa per Sant Fost i per la gent de Sant Fost. La portaveu de GSF sempre ha tingut pressa per aprovar el POUM. Com és que ara no? Els interessos han canviat, però de qui?

Juan F. Fernández, president d'Independents Units per Sant Fost

Etiquetes de comentaris: , , , ,