dimarts, octubre 21, 2008

Festa del 25è Aniversari

El passat dissabte 18 d’octubre de 2008 es va celebrar al restaurant Mas Corts de Sant Fost de Campsentelles el sopar commemoratiu del 25è aniversari d’Independents Units per Sant Fost (IUSF). L’acte va estar presidit per Montserrat Sanmartí, alcaldessa de Sant Fost (IUSF), i per Joan Gassó, president de la formació independent. Van assistir-hi tots els regidors, els membres de l’executiva, familiars i simpatitzants, així com també Joaquim Pérez (CiU) i Antoni Pinyero (ERC), socis de govern d’Independents Units per Sant Fost a l’Ajuntament. Al llarg de l’acte, que va ser força emotiu, es va fer lliurament d’una placa commemorativa del 25è aniversari als fundadors d’Independents Sant Fost (després IUSF), Ángel Costa i Joan Gassó. També es va presentar el llibret Independents Units per Sant Fost: 25 anys fent poble (1983-2008), escrit per la Comissió de Comunicació del partit, un recull dels fets més destacats de la història del grup polític, des dels inicis l’any 1983, passant pel període d’oposició i pactes (que es clogué el 1999) i pels anys en què IUSF es va convertir en el partit més important del nostre poble (eleccions de 1999, 2003 i 2007, en què IUSF superà el miler de vots). El darrer capítol, que s’inicia amb els darrers comicis, és una reflexió sobre els nous reptes, el present i el futur de la formació. El llibret inclou especials referències als tres alcaldes que ha tingut IUSF, Àngel Costa, Joan Gassó i Montserrat Sanmartí, i abundós material gràfic, tant de les campanyes electorals com dels fulletons publicats. Al final, un annex recorda els qui han estat presents a les llistes des de 1983 i una sèrie de dades pràctiques.


Comissió de Comunicació d’Independents Units per Sant Fost


Accés al llibre en format PDF

Etiquetes de comentaris: , , ,

dijous, octubre 16, 2008

La festa dels Independents


Benvolgut/benvolguda:

El proper dia 18 d’octubre organitzem un sopar-celebració amb motiu del 25è Aniversari del nostre partit.

Per aquest motiu, si així ho desitges, ens agradaria comptar amb la teva presència.

És el nostre desig poder retrobar-nos amb totes les persones que en algun moment han format part i han col·laborat amb el nostre partit i que, amb la seva dedicació i esforç, ens han situat en el moment en què ens trobem actualment i que ens permet celebrar el 25è Aniversari d’Independents Units per Sant Fost (abans ISF).

T’esperem el dia 18 d’octubre a les 21 hores en el restaurant Mas Corts de Sant Fost.

El preu del sopar és de 30 Euros. Els tiquets es poden retirar a la botiga “Tot Natural”, a l’Avda. Prat de la Riba 10, abans del dia 16 d’octubre, o bé realitzant un ingrés per l’import esmentat al número de compte corrent 2059-0470-45-8000761162 de la Caixa de Sabadell, indicant el nom i els cognoms dels assistents.

Tot esperant comptar amb la teva presència, rep una cordial salutació.

La Comissió Organitzadora del 25è Aniversari IUSF

Encara ets a temps d'apuntar-t'hi! Hi haurà moltes sorpreses, una sessió de màgia i la presentació del llibre Independents Units per Sant Fost: 25 anys fent poble (1983-2008), a càrrec dels autors, els membres de la Comissió de Comunicació IUSF (Enric Gil, Ferran Forns, Irene Romero i Marc Sánchez en la redacció i Ariadna Gassó en el disseny i maquetació).

Etiquetes de comentaris: , ,