diumenge, setembre 14, 2008

Les imatges de la inauguracióAquí teniu les imatges de la inauguració del camp de futbol. Un gran treball del nou Equip de Govern (IUSF, CiU i ERC), encapçalat per l'alcaldessa Montserrat Sanmartí, i amb José Manuel Murcia com a regidor d'Esports i peça clau en les negociacions per assolir aquesta fita de l'esport santfostenc.

Etiquetes de comentaris: , , ,

dissabte, setembre 13, 2008

Inauguració del camp de futbolEl proper diumenge 14 de setembre Sant Fost tindrà nou camp de futbol, ja que serà inaugurat oficialment a les 11 del matí per l'alcaldessa, Montserrat Sanmartí (IUSF), i el seu Equip de Govern. Es tracta d'un camp de gespa artificial d'última generació, amb graderies, amplis vestidors i il·luminació de gran potència. En l'acte els ciutadans i les ciutadanes podran visitar les instal·lacions i assistir a un partit de futbol entre els equips amateurs del Sant Fost i el Dosrius. D'acord amb la política del nou govern, de mà estesa i col·laboració amb les entitats i els clubs, malgrat les dificultats s'ha pogut aconseguir aquesta fita històrica per a l'esport local, amb una instal·lació perfecta per a la pràctica del futbol. El projecte de la zona esportiva assoleix així la seva primera gran consecució.

Etiquetes de comentaris: , , ,

dijous, setembre 11, 2008

Manifest IUSF de la Diada Nacional


Ofrena floral realitzada per tres regidors d'IUSF


José M. Murcia, Montserrat Sanmartí, Arnau Gil,
Margarita Santos i Juan F. Fernández


Independents Units per Sant Fost és un grup polític que va néixer fa 25 anys amb un únic objectiu: contribuir al benestar dels ciutadans sense dependències de cap mena, només units pel nostre municipi i sense interessos externs. En aquest fer poble constant, que ens ha dut a ser el referent polític santfostenc de les darreres dècades, hi ha també un esperit de construir Catalunya, ja que el nostre país es basteix, maó a maó, de les contribucions de les persones, de les famílies, de les entitats que enriqueixen la societat civil i també dels pobles i ciutats que lluiten per augmentar en qualitat de vida i per eliminar les desigualtats. Catalunya serà forta si els seus pobles són plens d’il·lusions i iniciatives, si la seva gent –la nostra gent- conviu per mitjà del diàleg i la tolerància, amb l’objectiu de crear i no de destruir sistemàticament l’adversari. La unitat és la força que ens ha de fer conquerir la màxima llibertat i l’autèntica sobirania. Desunits no anem enlloc, junts ho podem fer tot, reclamar allò que per justícia ens pertoca: fer-nos respectar com a poble que vol assolir l’horitzó més ampli de felicitat. Independents Units per Sant Fost, amb l’orgull de pertànyer a un govern plural i dialogant, vol celebrar els seus 25 anys amb un crit d’esperança en un futur de grans reptes, sense exclusions i amb la confiança en la ciutadania com a motor del nostre poble, Sant Fost, que tant ens estimem.

Visca Sant Fost! Visca Catalunya!

Aviat, la informació del 25è Aniversari d'Independents Units per Sant Fost.

Etiquetes de comentaris: , , , ,