dijous, juliol 31, 2008

Feliç Festa Major!Independents Units per Sant Fost us desitja una extraordinària Festa Major!

PDF del programa complet

Etiquetes de comentaris: ,

dimarts, juliol 29, 2008

Un govern que dialoga

Des d’Independents Units per Sant Fost volem sortir al pas de les afirmacions que la senyora Montserrat Armengol, en nom de Gent per Sant Fost, va escriure en la seva carta i que vostès [la premsa comarcal] van publicar amb data 11 de juliol de 2008.

En primer lloc, volem expressar el nostre més ferm rebuig a l'ús de retrets del passat polític de l'alcaldessa. Què pretenen amb això? Tothom té un passat, però nosaltres no caurem en aquest joc. Simplement ens agradaria que la senyora Armengol pensés en el seu propi passat abans de parlar del d'altres.

Pel que fa al tema dels veïns de la Conreria, el govern format per IUSF-CiU-ERC es va comprometre en el pacte de legislatura a no donar l'esquena i a escoltar als ciutadans i així ho està fent, encara que pugui saber greu a alguns. El govern s'ha compromès, i així ho ha expressat l’alcaldessa Montserrat Sanmartí, a estudiar els casos dels diferents veïns quan, properament, s'estudiï i s’aprovi el POUM. I el govern, des del primer dia, està parlant amb els ciutadans i les associacions amb la mà estesa i esperit de diàleg.

El grup de veïns que van anar al ple extraordinari del passat 27 de juny de 2008 seran escoltats perquè tenen tot el dret, fins i tot malgrat les formes que es van poder veure en aquella sessió plenària, no gaire adequades en un entorn que ha de ser exquisit a nivell de valors i educació. Els grups de l’oposició (PSC i GSF) van contribuir al desori esperonant-los perquè cridessin quan parlava l’alcaldessa o els regidors de l’Equip de Govern i, en canvi, mantenint-se en silenci quan parlaven els portaveus de PSC i GSF.

Senyora Armengol, aquest és el caire que vol donar a les seves intervencions als Plens? Vol caure en l’ús dels insults i les desqualificacions públiques? No és això una forma de prepotència i una negació dels principis del diàleg? No és això donar l’esquena a les normes bàsiques de l’educació?

Comissió de Comunicació d’Independents Units per Sant Fost

[Nota de Premsa enviada als mitjans]

Etiquetes de comentaris: , , , , ,