divendres, maig 16, 2008

Montserrat Sanmartí, nova alcaldessa de Sant FostEn el Ple celebrat ahir dimecres 14 de maig, Montserrat Sanmartí, número 3 de la candidatura d’Independents Units per Sant Fost (IUSF), va ser escollida alcaldessa de Sant Fost de Campsentelles amb majoria absoluta (els cinc vots del seu grup, el de CiU i el d’ERC), fruit del pacte de govern a què van arribar les tres formacions el passat 23 d’abril. Sanmartí, en una Biblioteca plena a vessar, va destacar en el seu discurs l’orientació del nou govern, enfocat a les persones i amb la prioritat pels temes socials. Va assenyalar que Sant Fost és un municipi amb un teixit veïnal, cultural i esportiu molt valuós i que cal dur a terme una profunda tasca de diàleg a fi de reflectir les seves preocupacions i projectes, que també són els del poble. Després d’uns anys dedicats a una política d’inversions, cal reactivar la participació ciutadana més que mai, ja que l’Ajuntament mai no ha de donar l’esquena a la ciutadania. Va posar èmfasi en el fet de ser la primera dona santfostenca en arribar a aquest càrrec i va recordar en el seu discurs les dones que són víctimes de la desigualtat. La il·lusió per un Sant Fost millor ha de traduir-se en un aprofundiment en la igualtat de drets entre homes i dones. Recordà l’actiu dels joves i de la gent gran i acabà amb els agraïments a les persones que han confiat en ella per aquest repte, tot destacant, entre d’altres, el suport de la gent del seu grup (Independents Units per Sant Fost), amb un esment al millor alcalde (Joan Gassó), als regidors i als companys Juan Francisco Fernández i Llorenç Calzada.

[En la imatge, Juan F. Fernández, alcalde en funcions, pren la promesa del càrrec a Montserrat Sanmartí, nova alcaldessa del municipi]

Etiquetes de comentaris: , , , , , ,

2 Comments:

At 6:45 PM, Anonymous Carles said...

Tant de bò la nova alcaldessa tingui molta sort, pel bé del poble. Confio en que s' acabi la greu paràlisi en la presa de decisions que ara mateix hi ha al poble. El darrer ple ordinari, al que vaig assistir com a públic, vaig sentir vergonya aliena per la falta de voluntat del grup d' IUSF de voler donar resposa a cap de les preguntes, precs que altres grups havien formulat en el darrer ple ordinari de finals de febrer.
Els ciutadans de Sant Fost som conscients de que "legalment" el consistori no estava constituït, però penso que no calia filar tant prim.

 
At 8:21 PM, Blogger Premsa i Comunicació said...

Moltes gràcies pel teu comentari.

En els propers Plens es podrà comprovar aquest nou tarannà (expressat en el pacte) i es respondran totes les qüestions pertinents.

 

Publica un comentari

<< Home