dissabte, novembre 24, 2007

Nou premi a la sostenibilitat

L'Ajuntament de Sant Fost, governat per IUSF, ha obtingut un nou guardó com a reconeixement de la seva tasca a favor del medi ambient i de les solucions ecològiques. Es tracta dels X Premis Medi Ambient, organitzats per Garrigues i que van ser lliurats el dijous 22 de novembre per la ministra de Medi Ambient, Cristina Narbona. És tot un orgull pertànyer al grup polític que ha fet possibles aquestes millores. Felicitem des de la nostra web a tot el Consistori per la perseverança en l'assoliment dels objectius i per la tasca ben feta, que han situat Sant Fost en el mapa de la sostenibilitat arreu del territori. Tot un exemple de bona gestió i un model que altres administracions volen seguir.

Extret de la nota de premsa:

La ministra de Medio Ambiente, Cristina Narbona, entregó ayer los X Premios de Medio Ambiente que anualmente organizan Garrigues y el diario Expansión, con la colaboración del grupo editorial jurídico Wolters Kluwert a través de CISS. Dentro del ámbito empresarial, los galardones recayeron en la empresa química Basf Española, el grupo de construcción y servicios FCC y el grupo de tecnología eólica Gamesa. Además, la compañía de climatización ClimateWell recibió un accésit. En la categoría de instituciones y entidades públicas, fueron premiados el Centro Nacional de Educación Ambiental (CENEAM) y el Ayuntamiento de Sant Fost Campsentelles (Barcelona). Los premiados fueron seleccionados de entre 66 candidaturas: 50 empresas y 16 instituciones públicas. (...)

El Ayuntamiento de Sant Fost Campsentelles (Barcelona) se hizo con el galardón en la categoría de ‘Sostenibilidad’ por su red integral de alumbrado público, un proyecto pionero en nuestro país. Su alcalde, Joan Gassó Ramiro, recogió el galardón.

Etiquetes de comentaris: , , ,

divendres, novembre 16, 2007

Qui defensa els interessos de Sant Fost?

En el Ple del dilluns 29 d’octubre es va sotmetre a aprovació la constitució de la societat mixta del complex esportiu, en la qual participa l’Ajuntament, sense la qual no es podien tirar endavant les obres d’un projecte de gran rellevància per al nostre municipi, que ha de continuar essent un exemple de l’esport arreu de la comarca. Els clubs i altres entitats es mostraven angoixats per la paralització de les obres, que no podien prosseguir si no hi havia una garantia en l’execució del projecte per part del Consistori. No es podia mantenir aturat allò que és una evident millora per a la ciutadania. En la sessió plenària el PSC va presentar presumptes errades de caire administratiu en el projecte que impedien l’aprovació de la societat mixta i que lligaven perfectament amb la seva actitud dels darrers mesos de posar pals a les rodes constantment, al·legacions incloses. Ajornar l’aprovació era incrementar l’angoixa. Era el moment de la responsabilitat, de defensar els interessos de Sant Fost per damunt de les baralles partidistes. Era el moment de demostrar el tarannà dialogant i la bona disposició. I, efectivament, en la sessió plenària es va veure de manera clara qui es posiciona a favor del que demana el poble i qui es deixa endur per estranyes polítiques estèrils que no aporten res a la ciutadania i que només generen crispació. Independents Units per Sant Fost va apel·lar a la responsabilitat i, com va defensar el regidor d’esports José Manuel Murcia, després de dialogar amb tots els grups estava clar que no es podien posar obstacles i que tocava aprovar amb urgència la creació de la societat mixta del complex esportiu. Gent per Sant Fost i Convergència i Unió van ser també coherents i votaren afirmativament, amb la qual cosa s’ha desencallat la situació i el complex esportiu és ja una realitat que ha de culminar una aposta que el govern d’Independents Units per Sant Fost ha considerat necessària des de la passada legislatura. El PSC va votar-hi en contra. Haurà de respondre davant els ciutadans de la seva actitud destructiva. Ara ja està més clar qui defensa els interessos de Sant Fost.

Etiquetes de comentaris: , ,