diumenge, maig 27, 2007

El moment decisiu


El moment decisiu ha arribat. Avui s'escolliran els 13 regidors que constituiran el Consistori santfostenc. Des d'Independents Units per Sant Fost desitgem que la jornada electoral es desenvolupi amb total normalitat. Nosaltres estem molt orgullosos de la campanya electoral que hem dut a terme, ja que ha estat presidida per la bona feina i el compromís pel nostre poble. A la imatge podeu observar la gentada que es va aplegar en el sopar final del divendres.

Etiquetes de comentaris: ,

divendres, maig 25, 2007

La teva llistaRecorda que aquesta és la llista que cal votar el proper diumenge 27 de maig a les Eleccions Municipals. Saps el que hem de dir a tothom: "Sóc de Sant Fost!"

1. Joan Gassó i Ramiro
2. Juan Francisco Fernández i Álvarez.
3. Montserrat Sanmartí i Pratginestós
4. Jose Manuel Murcia i Murcia
5. Margarita Santos i Jiménez
6. Ferran Mauri i López
7. Enriqueta Llop i Serena
8. Josep Samper i Martínez
9.
Artemi Bergadà i Corso
10. Taïs Roldán i Pujals
11. Llorenç Calzada i Casas
12. Cristina Olaria i Eslava
13. Juan Antonio Segado i Lozano


14. Miquel Morales i Sánchez
15. Marisol Palazón i Palencia
16. Marisa Silvente i Castañeda


Etiquetes de comentaris: ,

L'orgull de ser independentFalta poc perquè la campanya electoral per a les Municipals 2007 es clogui i és el moment de fer balanç. Per una banda, els que només saben utilitzar l'atac personal com a única estratègia política han tornat amb el seu bombardeig incessant de pamflets amb l'únic objectiu de fer canviar la percepció que una gran majoria de ciutadans té del seu municipi. Dèiem en un post anterior que Sant Fost és un poble satisfet del seu present, amb l'empenta i la força dels seus habitants i del teixit associatiu. Des dels partits que han optat per l'atac indiscriminat a l'acció de govern, uns han pretès erosionar el nostre grup des de posicions immorals (amb acusacions falses totalment fora de lloc), tot menystenint la feina positiva que ha endegat Independents Units per Sant Fost en la presa de decisions. Altres han dit que treballem d'esquena al poble: només cal passejar-hi per refutar aquesta afirmació. Reconeixem que el seny i l'afany constructiu han estat els elements claus en altres formacions (en política hi ha també actituds lloables), que han presentat llurs programes d'acord amb el tarannà democràtic. Nosaltres hem presentat el nostre (a cada casa i des de l'àgora global que és internet) i l'hem acompanyat d'un DVD que mostra la realitat tal com és, sens trampes, de manera clara i planera.

El que predomina en el nostre grup polític després d'aquests dies és l'orgull de ser independent, que és un sentiment i una actitud que ens fa pensar només en el nostre poble. I no renunciarem mai a ser com som. Un agraïment a les meves companyes i companys per la gran tasca que han dut a terme: en això ja som els millors. Ara, a pensar en la festa final!

Enric Gil, secretari d'Independents Units per Sant Fost.

Etiquetes de comentaris: , , ,

dijous, maig 24, 2007

Et convidem a la nostra festa de cloenda!

Etiquetes de comentaris: , ,

dimecres, maig 23, 2007

El nostre DVD

Tenim el plaer de presentar-vos el DVD del nostre grup des del nostre canal a YouTube. Aquest DVD, que hem dividit en tres parts, mostra els canvis que ha experimentat Sant Fost en els darrers anys, una feina molt meritòria que ha estat obra de l'Equip de Govern d'Independents Units per Sant Fost. Recorda que no ens la podem jugar i que cal apostar més que mai per un govern que treballa en positiu per Sant Fost, sense interessos aliens i al costat dels ciutadans.

PART PRIMERAPART SEGONAPART TERCERA


Etiquetes de comentaris: , , ,

diumenge, maig 20, 2007

Programa electoral 2007Us presentem avui, amb tot l'orgull, el nostre programa, un compromís de futur amb les ciutadanes i els ciutadans de Sant Fost, per continuar fent poble de manera coherent i sense crispacions. Us mostrem el fruit de la nostra feina com a grup polític, després de molts anys d'experiència i dedicació al nostre municipi. Sabem què cal fer per seguir construint, a diferència dels que només veuen aspectes negatius i apocalíptics. Hem treballat des de sempre per al poble, sense interessos personals, a favor del benestar i la qualitat de vida. Els que diuen que treballem d'esquenes al poble simplement menteixen. Només cal passejar per Sant Fost per veure el canvi experimentat en els darrers anys. Si heu rebut el nostre DVD, que aviat serà disponible al YouTube, podreu visualitzar aquest canvi, tot clicant en els apartats dedicats a les campanyes electorals de 1999 i 2003. L'obra d'Independents Units per Sant Fost és una obra ferma i de llarg abast. Només amb una victòria clara del nostre projecte l'estabilitat estarà garantida. Ningú no vol tornar al caos polític de l'any 1995, amb canvis d'alcalde vergonyosos i una imatge del nostre poble ben trista. L'any 2007 aquesta imatge ha fet un tomb espectacular i Sant Fost és un poble orgullós del seu present.

Digues a tothom: "Sóc de Sant Fost!"
VOTA IUSF

Etiquetes de comentaris: , ,

dissabte, maig 19, 2007

Carta del programa


Benvolgut/da veí/veïna:

Ja han passat quatre anys i sembla com si fos ahir que vaig demanar el teu vot per a aquesta legislatura que finalitza. Aquella majoria absoluta (7 regidors de 13) ha donat el seu fruit, ja que ningú no pot negar la transformació que hem donat al poble durant aquest temps, la qual, a més, ha tingut el reconeixement de les institucions. Tot això no hagués estat possible sense el teu suport i, per aquesta raó, tinc la intenció –si rebo la confiança de la ciutadania- de continuar fent poble en els propers quatre anys, amb un projecte centrat en les persones. Des d’Independents Units per Sant Fost volem continuar progressant amb tu.

El juliol d’aquest any farà 14 anys des que vaig assumir el repte de l’Alcaldia i, afortunadament, ja no recordo el desgavell polític i intern que hi havia en aquell moment. Aquell municipi que omplia titulars amb els rècords de dimissions d’alcaldes era un municipi trencat, fred i trist. Avui els titulars ja no tenen res a veure amb aquell poble desencisat i han vist néixer un poble amb esperança, orgullós de la seva qualitat de vida. Això només és possible des de l’estabilitat que ofereix l’experiència de govern dels Independents Units per Sant Fost, un grup cohesionat que vol continuar aportant el seu valor afegit al poble que tots ens estimem.

Durant aquesta legislatura, dissortadament, alguns han volgut jugar amb situacions que no tenen res a veure amb el fet de governar. Està clar que un Equip de Govern no es fa de relacions familiars ni d’amistat, sinó de gent preparada, amb destacada experiència professional i sobretot amb vocació de servei, gent que treballa pel bé comú esgarrapant temps de la vida personal, construint Sant Fost des del mateix territori. Els d’aquí ja ho sabem fer: no ens calen emissaris de fora.

No és coherent organitzar llistes ressentides per no saber acceptar la democràcia interna, ja que per governar un Ajuntament com el nostre, amb un nivell de serveis reconegut a Catalunya i Espanya, cal un equip i no tan sols un cap de llista. I Independents Units per Sant Fost té el millor equip, tot combinant experiència de govern amb nous projectes. No calen, doncs, experiments incerts amb el risc de tornar al passat ni podem copiar la moda dels tripartits (o fins i tot quadripartits), ja que això garantiria la paràlisi municipal.

En el nostre programa, que parteix de l’obra feta i que està enfocat fonamentalment a les persones des d’una orientació decididament social, només veuràs idees i projectes per Sant Fost, ja que es tracta de la nostra única fita.

IUSF és la força d’un concepte, un criteri i un sentiment, amb la ferma convicció que som la millor opció per a Sant Fost.

No te la juguis. Independents Units per Sant Fost és l’estabilitat i la garantia d’un bon govern.


Joan Gassó i Ramiro

VOTA IUSF

Etiquetes de comentaris: , ,

dijous, maig 17, 2007

Obrim un canal a YouTubeEl grup Independents Units per Sant Fost ha obert un canal a YouTube per tal de poder compartir els diferents vídeos de la campanya electoral (http://www.youtube.com/iusf07). De moment, s'ha compartit el vídeo dels Joves IUSF, secció del partit que avança alguns dels aspectes del programa de joventut i que avui tenim el plaer de presentar-vos.

L'obertura d'aquest canal simbolitza el compromís d'IUSF per les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC), que es plasmen també en el programa (aposta per les tecnologies sense fils per dur Internet a tots els barris del municipi, TDT sense problemes, web municipal amb tots els avenços per a les persones discapacitades, ràdio municipal aprofitant la tecnologia podcast, potenciació del SMS i del correu electrònic per informar a la població, etc.).

En els propers dies s'aniran afegint novetats en aquest canal de comunicació, que ve a complementar el blog de la formació com a elements de l'anomenada Web 2.0.

[Nota de premsa lliurada als mitjans]

Etiquetes de comentaris: , , ,

diumenge, maig 13, 2007

Un èxit de participacióUn èxit de participació. Així podem valorar la festa infantil que ha tingut lloc al Parc de la Pau com a primer acte electoral de la nostra formació. Nens i grans s'han aplegat en aquest indret emblemàtic del nostre poble per passar el matí, amb inflables i tallers de pintura per als menuts, xocolatada per a tothom, classes de ball i pica-pica final. Hem tingut l'ocasió de conversar amb la gent que s'hi ha aplegat en aquest matí de diumenge assolellat i xafogós. El color dels festucs ha cobert el parc molt aviat, ja que la gent s'ha posat la nostra samarreta i la gorra de la campanya.

Al llarg de la setmana que demà comença tindrem ocasió de presentar les diferents àrees del nostre programa, del nostre compromís per Sant Fost, un projecte en positiu per seguir fent poble.

No te n'oblidis. Digues a tothom: "Sóc de Sant Fost!"

Etiquetes de comentaris: , , ,

dissabte, maig 12, 2007

Vine a la nostra festa!

dimecres, maig 09, 2007

Dos estils de fer política


En un escrit publicat a Línia Vallès el passat dia 27 d’abril, el senyor Francisco Barón, del PSC de Sant Fost, utilitza una metàfora organicista tot assenyalant que els organismes vius neixen, creixen, es reprodueixen... i moren, en al·lusió al nostre grup, Independents Units per Sant Fost. Aquesta és la voluntat del senyor Barón, i així ho dóna a entendre en el seu escrit com a atac a un grup independent (cohesionat i plural) que treballa per Sant Fost i que no té cap més interès que millorar el benestar i la qualitat de vida dels seus ciutadans. Voldria que recordés que abans de morir els éssers vius es reprodueixen. Observant els criteris i maneres de fer del partit que representa a Sant Fost (no tenim res en absolut contra aquesta formació a nivell català), no tingui dubte que això ha de fer que ens reproduïm cada cop més. Recordi que el PSC porta governant 28 anys a Barcelona i que és perfectament legítim que vulgui continuar-ho fent, d’acord amb els mecanismes de la democràcia.

Independents Units per Sant Fost porta més de 20 anys treballant pel poble (i els darrers anys governant en un clima d’estabilitat) i això és una evidència. Només cal que surti a fer un tomb per comprovar l’evolució del municipi, o consultar les hemeroteques i recordar el que passava l’any 1995, quan la inestabilitat va provocar que Sant Fost sortís per la televisió com el poble amb un nombre rècord d’alcaldes. Aquest progrés innegable no el veu el seu partit, el qual, al llarg de la legislatura que finalitza, ha votat no a tot sistemàticament. I nosaltres li respectem aquesta forma d’actuar. En política les estratègies són importants, sempre que es basin en el respecte, el diàleg i la tolerància. És irònic pensar que un dels projectes que sempre han atacat hagi estat el del Parc de la Pau, lloc en el qual ha realitzat el seu partit la foto de campanya. Deu ser cert que es tracta d’un dels indrets més emblemàtics de Sant Fost, i de debò que ens en sentim orgullosos, ja que és una de les moltes realitzacions del nostre govern de coalició entre IUSF i ICV-EUiA.

Al contrari que vostè, nosaltres desitgem que el seu partit segueixi durant molt de temps, ja que respectem les diferents opcions polítiques, tot i que no compartim la seva estratègia de crítica constant amb pamflets farcits de calúmnies, mentides i atacs personals. Recordi que darrere els càrrecs polítics hi ha persones compromeses com ningú pel bé de la col·lectivitat. Potser aniria bé que disposessin d’un codi de valors ètics, i això els evitaria abandonar la baixesa moral d’algunes de les seves afirmacions gratuïtes i innecessàries.

Recordi que ja els clàssics deien que no es poden barrejar les esferes pública i privada. Fa uns anys el senyor Ignasi Agulló, que es va presentar a les llistes d’IUSF l’any 1999, va dimitir com a president del Casal d’Avis de Sant Fost. Aquest any la senyora Margot Santos, que anirà a les llistes d’IUSF com a número 5, ha dimitit del seu càrrec com a secretària de l’Associació de Botiguers de Sant Fost. Recentment vostè ha accedit a la presidència d’un club esportiu, però no ha declinat anar a les llistes del PSC de Sant Fost. Això demostra que Independents Units per Sant Fost juga net sense aprofitar-se ni perjudicar cap entitat del poble.

El cas del seu partit és ben diferent: l’afany per guanyar afecta clarament la voluntat d’imparcialitat que haurien de tenir les associacions o els clubs esportius, perquè per a vostès tot s’hi val. Les entitats sempre han de poder opinar i actuar, però des de la imparcialitat i sense manipulacions. Potser alguna cosa hauran d’aprendre d’Independents Units per Sant Fost. Per cert, li agraïm que reconegui algunes de les realitzacions del nostre govern, aspecte que en el seu pamflet “L’Opinió” no apareix mai.

Juan Francisco Fernández, número 2 per Independents Units per Sant Fost.

Etiquetes de comentaris: , , ,