diumenge, abril 29, 2007

Carta a la ciutadania

Benvolgut/da veí/veïna:

Ens plau comunicar-te que el nostre grup, Independents Units per Sant Fost (IUSF), que ha desenvolupat una acció de govern seriosa i compromesa amb la ciutadania des de l’any 1993, amb el nostre alcalde Joan Gassó, té la intenció de seguir fent poble amb rigor i amb l’aval de la feina diària en els propers quatre anys.

El nostre és un projecte a llarg termini, que comença i acaba a Sant Fost i que no es troba condicionat per interessos aliens, sinó per la voluntat de servei i per la responsabilitat que ofereix l’experiència. El nostre no és un estil barroer de fer política, centrat en la desqualificació personal i en l’insult sistemàtic. Han aparegut moltes calúmnies i mentides en els darrers mesos, propagades per aquells que no volen admetre l’evident progrés que Sant Fost ha experimentat amb l’obra de govern dirigida per IUSF, elogiada per diferents institucions, tant estatals com catalanes, que han volgut premiar la constància i l’esperit constructiu, un mèrit que també és teu, per això volem continuar progressant amb tu.

I no respondrem cap de les mentides que han escampat els qui pretenen erosionar el bon nom del poble –les més greus ja estan als tribunals, perquè no es poden permetre els atacs personals injustificats- perquè creiem que el ciutadà i la ciutadana mereixen un govern que treballi en positiu, des del respecte i l’educació, valors que cal preservar.

Davant d’aventures polítiques incertes, amb sumes de tres o quatre forces, nosaltres apostem amb fermesa per l’estabilitat. Disposem d’un equip de dones i homes preparats pels reptes de futur que Sant Fost té plantejats, un equip cohesionat i compromès que gaudeix de l’important actiu de l’obra realitzada.


Digues a tothom: “Sóc de Sant Fost!”

Ens sentim orgullosos del nostre poble i volem continuar progressant amb tu.

Etiquetes de comentaris: , , ,

dissabte, abril 28, 2007

Vine a sopar amb nosaltres!

Etiquetes de comentaris: , , ,

Presentació de la candidatura

EQUILIBRI ENTRE EXPERIÈNCIA I RENOVACIÓ A LA NOVA LLISTA D’INDEPENDENTS UNITS PER SANT FOST

Gassó manté la confiança al gruix del seu govern

Independents Units per Sant Fost es torna a presentar a les eleccions municipals amb un equilibri perfecte entre experiència i renovació. Joan Gassó, cap de llista i actual alcalde del municipi vallesà, revalida la confiança a cinc dels set regidors que va obtenir l’any 2003. Montserrat Armengol, número 8 fa quatre anys, no comptava per a la següent legislatura, i Marisa Silvente tampoc no es trobarà en els primers llocs, en aquest cas per motius personals, ja que segueix donant suport a la candidatura des del simbòlic darrer lloc. Es tracta d’una aposta per un model de govern que ha dut una gran estabilitat a Sant Fost, la qual ha donat el seu fruit amb un nivell de qualitat, de serveis i infraestructures impensables en altres èpoques.

En els set primers llocs, a banda de Gassó, trobem Juan Francisco Fernández, Montserrat Sanmartí, José Manuel Murcia, Margarita Santos (vicepresidenta d’IUSF), Ferran Mauri i Enriqueta Llop. La resta de membres de la candidatura combinen perfectament experiència i joventut. Aquesta combinació ha quedat palesa amb la creació de la secció de joves (Joves IUSF), que gestionarà les activitats relacionades amb aquestes edats i es prepararà per als nous reptes de futur del grup independent santfostenc.

Gassó espera que la bona gestió del municipi, que ha rebut elogis i reconeixements des de l’Administració pública per la qualitat i la sostenibilitat, hagi estat perfectament entesa pel poble, per tal que li torni a renovar la confiança atorgada a les passades eleccions municipals. Tanmateix, el candidat d’Independents Units per Sant Fost destaca que la seva formació vol treballar en positiu pel poble, sense caure en les provocacions i els insults sistemàtics d’altres formacions, que només pensen en els seus interessos partidistes i no comprenen la realitat santfostenca.

Les candidates i els candidats d’IUSF es presentaran oficialment el dia 4 de maig en un sopar en el restaurant Mas Corts de Sant Fost.

[Nota de premsa lliurada als mitjans el 27 d'abril de 2007]

Etiquetes de comentaris: , , , ,

dijous, abril 12, 2007

Digues a tothom: "Sóc de Sant Fost!"


Aquest diumenge, dia 15 d’abril, ens reunirem a les 11:30 al Parc Central (davant l’IES Alba del Vallès) per fer la foto de grup i dels simpatitzants d’Independents Units per Sant Fost (IUSF).

Si et sents identificat amb nosaltres, ens agradaria gaudir de la teva assistència.

I recorda… Digues a tothom: “Sóc de Sant Fost!”

Hi haurà refrigeri per a tothom.

Etiquetes de comentaris: , ,