dimarts, febrer 27, 2007

Un altre motiu d'orgull

item.jpg L'Ajuntament de Sant Fost, que governen els Independents Units per Sant Fost (IUSF) en coalició amb IC-EUiA, ha obtingut una Menció de Bones Pràctiques del Ministeri d'Indústria, Turisme i Comerç (lliurada pel mateix Joan Clos), en el marc del sopar del Seminario sobre Gestión Urbana y Eficiencia Energética, celebrat ahir a Madrid (el Seminari finalitzava avui). Mentre els socialistes locals no paren de desqualificar i gosen criticar el Projecte d'Enllumenat Públic Eficient (l'hort solar que és únic a l'Estat i que permet recollir l'energia diürna del sol per il·luminar la nit santfostenca), pel qual s'ha assolit aquest reconeixement, el Govern Central, per mitjà de l'IDAE, ha volgut fer constar que des d'un poble del Vallès Oriental s'estan duent a terme accions positives en l'àmbit ecològic. La inauguració de l'hort solar el passat dia 10 de febrer va captar l'atenció dels mitjans de comunicació (premsa, ràdio i televisió) i fins i tot altres municipis ja estan mirant d'adaptar a llurs realitats aquest gran projecte. Un altre exemple de com es pot fer bona política sense necessitat de dependre dels grans partits, esclaus de les seves estratègies globals i poc curosos amb els problemes locals. Un motiu per sentir-nos orgullosos del nostre poble, Sant Fost, i una raó més per donar suport a un grup polític que ha transformat el municipi i que ho seguirà fent, amb la feina ben feta, amb optimisme i sense cedir a les provocacions estèrils i buides de contingut.

Etiquetes de comentaris: , , ,

dissabte, febrer 24, 2007

Entrevista a Joan Gassó

Heus ací l'entrevista que RAC 1 realitzà a Joan Gassó el passat dijous 22 de febrer en el programa de Xavier Bosch "El món a RAC 1".


powered by ODEO

Etiquetes de comentaris: , , ,

dissabte, febrer 17, 2007

Les fotos (II)


Una nova tanda d'imatges de la inauguració de la Xarxa d'Enllumenat Públic Eficient.

Etiquetes de comentaris: , , , ,

dijous, febrer 15, 2007

Les fotos (I)


Aquí tenim un primer tast del que va ser un gran acte.

Etiquetes de comentaris: , , ,

diumenge, febrer 11, 2007

Una inauguració modèlica

Els qui heu assistit a la inauguració de la Xarxa d'Enllumenat Públic Eficient -moltíssima gent, per cert- heu pogut comprovar que es tracta d'una de les innovacions més destacades del nostre país en el terreny ecològic. Heu pogut comprovar que tenim un Ajuntament que vetlla pel medi ambient i per la recerca de solucions que passin per les energies renovables. I els mitjans n'han estat testimonis de primera mà. En veure l'Hort Solar m'he sentit orgullós de ser de Sant Fost, joiós de pertànyer a un grup polític que treballa per fer un municipi amb progrés, estabilitat i qualitat de vida, joiós de ser independent i d'estar unit amb altres companyes i companys pel bé de Sant Fost. Un dia en què Joan Gassó ha estat protagonista de noticiaris i la seva imatge ha aparegut arreu. Un dia en què Joan Gassó ha tornat a exercir d'alcalde de tots, content per la feina ben feta i per haver culminat un projecte que als inicis era un somni i que ara ha esdevingut magnífica realitat.

Passeu pel meu blog personal. També en parlo. Demà prometo fotos.

Nota: Els vídeos del post anterior ja no funcionen, ja que només són accessibles per subscripció i en banda ampla.

Etiquetes de comentaris: , , ,

dissabte, febrer 10, 2007

Pioners en solucions ecològiquesDintre de poques hores s'inaugurarà la Xarxa Integral d'Enllumenat Públic Eficient de Sant Fost, una iniciativa pionera en la gestió de les energies renovables i en la seva aplicació als serveis públics. La celebració, a la qual assistirem en bloc, tindrà lloc al Polígon Industrial de Can Baliarda, al final del carrer Ronda. La nostra Horta Solar estarà formada per 4050 panells que produiran l'energia necessària per il·luminar el nostre poble ("Quan el dia il·lumina la nit") i fins i tot hi haurà un excedent que es podrà vendre. Al mateix temps, l'Ajuntament de Sant Fost ha acabat d'instal·lar els nous fanals, respectuosos amb l'entorn i que disminueixen la contaminació lumínica. Amb aquesta xarxa, Sant Fost esdevé pioner en solucions ecològiques gràcies a un Equip de Govern que treballa sense descans per oferir a les santfostenques i als santfostencs una millor qualitat de vida. IUSF continua sent capdavanter en l'aposta per l'estabilitat, que és l'única fórmula que dóna fruit.

En l'enllaç, el vídeo sobre la Xarxa Integral d'Enllumenat Públic Eficient que es va emetre en l'espai "El Medi Ambient" de TV3 el passat dijous 8 de febrer.