dissabte, juny 16, 2007

Joan Gassó, alcalde de Sant Fost

En la sessió plenària de constitució de l'Ajuntament de Sant Fost, que ha tingut lloc avui a les 10 del matí, han pres possessió els regidors i regidores de les diferents formacions per a la legislatura 2007-2011. Després de prometre o jurar llurs càrrecs, s'ha procedit a la votació de l'alcalde. Montserrat Armengol (GSF) ha donat a conèixer els seus motius per no donar suport a un govern quadripartit, entre ells, la furibunda campanya duta a terme pel PSC en els darrers temps i, sobretot, durant la campanya electoral. IUSF (amb Joan Gassó), PSC i CiU han presentat candidats, mentre que GSF i ERC no ho han fet. El resultat ha ofert 5 vots per a Joan Gassó (del nostre Grup Municipal), 5 per a Josefina Caro (els del PSC i el del candidat d'ERC), un vot per a Joaquim Pérez (CiU) i dos en blanc (les regidores de GSF). Com és sabut, si cap candidat no obté els 7 vots de la majoria absoluta, resulta escollit alcalde el de la llista més votada. Independents Units per Sant Fost, amb 1149 sufragis, va ser la llista guanyadora dels comicis, per la qual cosa el nostre candidat, Joan Gassó, que ha encapçalat el Consistori des de 1993 i que ha dut a terme una gran tasca pel nostre municipi, és el legítim alcalde per al nou període polític que comença.

Gassó, en el seu discurs, ha destacat que, durant el període postelectoral no s'ha permès a IUSF discutir programes i negociar pactes concrets i ha reconegut que les majories absolutes de vegades afecten l'estil de govern. Tot i així, ha posat èmfasi en la campanya de descrèdit que ha dut a terme el PSC sobre la seva persona i ha ressaltat l'aprenentatge que pot suposar un govern en minoria, des de la convicció que caldrà arribar a pactes i acords en una política de mà estesa. Aquesta és la demanda del poble de Sant Fost: diàleg i entesa per solucionar els problemes de la ciutadania. Independents Units per Sant Fost és conscient del que això significa i, per aquesta raó, assumeix amb responsabilitat aquest nou repte.

Felicitem el nostre alcalde i els regidors electes (Juan F. Fernández, Montse Sanmartí, Jose M. Murcia i Margarita Santos), amb la seguretat que treballaran com sempre ha fet la nostra gent: des de la serenitat, el diàleg i el rigor, pensant només en Sant Fost i en la seva estabilitat.

Etiquetes de comentaris: , , ,

2 Comments:

At 1:36 PM, Anonymous Xavi said...

Primer de tot vull felicitar al grup d'Independents Units per Sant Fost per haver estat la força més votada, i el seu cap de llista Joan Gassó per tornar a ser escollit com a alcalde.

Per una alta banda discrepo amb l'afirmació que va fer en el seu discurs, dient que "no s'ha permès a IUSF discutir programes i negociar pactes concrets". Crec que IUSF no es va moure prou per aconseguir aquests pactes i ha esperat assegut que els altres partits anessin a trucar a la seva porta.

Salut!

 
At 11:03 PM, Blogger Premsa i Comunicació said...

Hola, amic Xavi:

Moltes gràcies per la felicitació, ja que almenys s'ha fet realitat que governa la llista més votada, d'acord amb la voluntat popular.

Sobre el teu comentari posterior, m'estimo més no opinar.

Fins aviat!

Enric Gil, secretari d'IUSF.

 

Publica un comentari

<< Home