dijous, maig 17, 2007

Obrim un canal a YouTubeEl grup Independents Units per Sant Fost ha obert un canal a YouTube per tal de poder compartir els diferents vídeos de la campanya electoral (http://www.youtube.com/iusf07). De moment, s'ha compartit el vídeo dels Joves IUSF, secció del partit que avança alguns dels aspectes del programa de joventut i que avui tenim el plaer de presentar-vos.

L'obertura d'aquest canal simbolitza el compromís d'IUSF per les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC), que es plasmen també en el programa (aposta per les tecnologies sense fils per dur Internet a tots els barris del municipi, TDT sense problemes, web municipal amb tots els avenços per a les persones discapacitades, ràdio municipal aprofitant la tecnologia podcast, potenciació del SMS i del correu electrònic per informar a la població, etc.).

En els propers dies s'aniran afegint novetats en aquest canal de comunicació, que ve a complementar el blog de la formació com a elements de l'anomenada Web 2.0.

[Nota de premsa lliurada als mitjans]

Etiquetes de comentaris: , , ,

3 Comments:

At 12:08 AM, Blogger Cala said...

Només un parell de dubtes que m'han sorgit al llegir el programa pel que fa a les noves tecnologies.

Referent a "aposta per les tecnologies sense fils per dur Internet a tots els barris del municipi".

Sino recordo malament fa cosa de un parell d'anys aproximadament es va crear una associació ASFINET que van crear una xarxa WiFi per tenir acces a Internet amb "banda ampla".

Tinc una pregunta, ¿la fita comentada en el programa electoral aprofitaria aquesta infraestructura o es crearà una de nova?

Referent a la TDT, ¿teniu intenció que el repetidor de Sant Fost modularitzi les frequencies dels canals TDT? ¿Quant ho teniu previst? ¿No hauria de estar ja implantat?

 
At 11:53 PM, Blogger Premsa i Comunicació said...

Hola:

Responent als teus dubtes, Asfinet no és utilitzable perquè no utilitza la mateixa tecnologia, ja que la nostra és més moderna i incompatible amb l'anterior.
Asfinet té acció bàsicament a Mas LLombart i els nodes estan a cases privades: en cas de tall de subministrament s'ha d'entrar a casa privada.

Els nostres nodes estan en llocs de titularitat pública i, per tant, accessibles a l'instant.

Referent al TDT, el consorci que gestiona el Baix Vallès i del qual en som membres està treballant amb la Generalitat el desplegament de les antenes perquè és de la seva competència.

Esperem haver resolt les teves consultes.

Gràcies per connectar-te al nostre blog.

Digues a tothom: "Sóc de Sant Fost!"

 
At 11:47 PM, Anonymous Jordi said...

Hola,

M'ha agradat llegit aquests comentaris ja que responen exactament les dos preguntes que m'hagués agradat fer.

Només afegir que estic en una zona on no tinc ni cobertura de TDT ni banda ampla (ADSL) i per mi aquests temes, especialment el d'Internet, em creen fins i tot perjudicis que no tenen altres persones amb aquests serveis.

I per aquest motiu espero que aquests temes es solucionin el més ràpid possible.

Salutacions cordials.

 

Publica un comentari

<< Home