diumenge, abril 29, 2007

Carta a la ciutadania

Benvolgut/da veí/veïna:

Ens plau comunicar-te que el nostre grup, Independents Units per Sant Fost (IUSF), que ha desenvolupat una acció de govern seriosa i compromesa amb la ciutadania des de l’any 1993, amb el nostre alcalde Joan Gassó, té la intenció de seguir fent poble amb rigor i amb l’aval de la feina diària en els propers quatre anys.

El nostre és un projecte a llarg termini, que comença i acaba a Sant Fost i que no es troba condicionat per interessos aliens, sinó per la voluntat de servei i per la responsabilitat que ofereix l’experiència. El nostre no és un estil barroer de fer política, centrat en la desqualificació personal i en l’insult sistemàtic. Han aparegut moltes calúmnies i mentides en els darrers mesos, propagades per aquells que no volen admetre l’evident progrés que Sant Fost ha experimentat amb l’obra de govern dirigida per IUSF, elogiada per diferents institucions, tant estatals com catalanes, que han volgut premiar la constància i l’esperit constructiu, un mèrit que també és teu, per això volem continuar progressant amb tu.

I no respondrem cap de les mentides que han escampat els qui pretenen erosionar el bon nom del poble –les més greus ja estan als tribunals, perquè no es poden permetre els atacs personals injustificats- perquè creiem que el ciutadà i la ciutadana mereixen un govern que treballi en positiu, des del respecte i l’educació, valors que cal preservar.

Davant d’aventures polítiques incertes, amb sumes de tres o quatre forces, nosaltres apostem amb fermesa per l’estabilitat. Disposem d’un equip de dones i homes preparats pels reptes de futur que Sant Fost té plantejats, un equip cohesionat i compromès que gaudeix de l’important actiu de l’obra realitzada.


Digues a tothom: “Sóc de Sant Fost!”

Ens sentim orgullosos del nostre poble i volem continuar progressant amb tu.

Etiquetes de comentaris: , , ,