diumenge, abril 23, 2006

Sant Jordi


Avui és Sant Jordi, patró de Catalunya, i l'Ajuntament de Sant Fost ha preparat un seguit d'actes, que pots trobar en aquest enllaç. Amb una rosa i un llibre, regala amor en aquest dia únic.

dissabte, abril 08, 2006

Canvis en el blog

L'espai web d'Independents Units per Sant Fost, que adopta forma de blog, ha patit diferents canvis en els darrers temps. Una de les innovacions més destacades és que s'ha convertit en un blog col·lectiu, atès que diferents membres del grup intervenen amb les seves aportacions. La majoria són regidors i regidores que comenten diferents aspectes del compliment del programa electoral i de les millores que s'estan introduint en el municipi. Fins i tot el president d'IUSF -i alcalde de Sant Fost-, Joan Gassó, ha realitzat alguna intervenció, en un model que en el futur ha de servir com a instrument privilegiat d'informació i de comunicació. Es tracta, doncs, d'una de les pàgines polítiques més innovadores del Vallès Oriental, atès que combina el format de blog amb la perspectiva col·laborativa i grupal. Alhora les informacions generals són publicades pel Cap de Premsa i Comunicació del grup. La segona novetat és que el blog ha començat a acceptar comentaris, tot i que aquests són moderats abans de ser publicats definitivament.

[Text de la nota de premsa enviada als mitjans]

dilluns, abril 03, 2006

Pisos per als joves

Des de fa temps, l'Ajuntament de Sant Fost esta tramitant la construcció de 40 pisos de lloguer per a joves a preus realment interessants. Aquest model de pis permet que els joves recentment casats, en parella o enmancipats, puguin fer un estalvi importantíssim durant 5 anys, mentre consoliden la seva vida.

La Generalitat ha estat adequant cosntantment les lleis, adaptant-les a noves fórmules que permetin millorar encara la oferta. És per això que l'Ajuntament ha estat esperant a l'aprovació d'aquest nou model fins la data present. La situació a dia d'avui és la seguent: la Generalitat té des de fa mesos el projecte de Sant Fost en estudi i està pendent de qualificació. Creiem que en un o dos mesos ja estarà llest i les construccions podran iniciar-se.

Aquesta és una clara aposta per un model que és un dels més moderns de l'Estat. Tan aviat com la Generalitat aprovi el projecte, tots els joves de Sant Fost rebran la informació pertinent per tal que puguin optar a un d'aquests pisos. Tots aquells que ja la van sol·licitar i formen part de la llista d interessats, rebran la informació oportuna des de l'Àrea de Joventut, de la qual sóc responsable, tal com vam prometre.

No es tracta d'amagar res a ningú. El que succeeix és que les lleis estan canviant a favor del jovent i per això no hem pogut donar més informació de bell antuvi.

diumenge, abril 02, 2006

Cloenda activitats NO T´ATURIS!

El diumenge 23 d'abril celebrarem la segona Cloenda de les Activitats dedicades a la gent gran NO T´ATURIS!.

Aquest programa d´activitats realitzades els mesos de gener, febrer, març i abril consta de tallers, xerrades, sortides... totes destinades a la gent gran.

Finalment, en acabar-les hi ha un acte de cloenda.

Aquest acte el durem a terme a l´Ateneu i el programa d´activitats serà el següent:

- 11 h. Sala Gaudí : Parlaments
Obra de teatre
Lliurament d´obsequis
- 12 h. Sala Dalí : Ball dirigit
- 13,30 Refrigeri

Atès que aquest dia coincideix amb la celebració de Sant Jordi, realitzarem el refriferi conjuntament amb els assistents als actes de Cultura i ens trobarem tots plegats a la Plaça de la Vila.