divendres, desembre 29, 2006

Pensem només en Sant Fost, i això ens fa diferents

[Podeu accedir ja a la versió digital del nostre butlletí "El Santfostenc" (desembre 2006), en versió PDF.]

Independents Units per Sant Fost (nascut el 1983) s’ha caracteritzat, al llarg de la seva història, per no tenir més interessos que el nostre poble, raó que justifica la nostra independència, el fet de no pertànyer a cap partit vinculat amb interessos aliens. En un panorama polític en el qual l’abstenció creix pel desencís de la població davant els partits tradicionals, que sovint renuncien al servei a la ciutadania per resoldre els seus afers interns i tot ho redueixen al càlcul electoral, una opció intel•ligent com la nostra s’imposa davant qualsevol intent de trencar l’estabilitat que ens hem guanyat amb tota justícia. Tenim força perquè només ens interessa Sant Fost, perquè ens sentim propers a les ciutadanes i als ciutadans, perquè coneixem llurs problemes i també llurs inquietuds. I no volem tornar a èpoques passades, quan Sant Fost era conegut arreu pels canvis d’alcalde en temps rècord. Ara som coneguts perquè hem progressat molt, gràcies a l’estabilitat del govern d’Independents Units per Sant Fost, amb millores que afecten la vida diària, projectes que han culminat i altres que es van fent realitat com a resposta a la confiança de la ciutadania en un programa ambiciós i realista alhora. Mentrestant, el PSC de Sant Fost continua amb la seva estratègia fatalista, anant en contra per sistema i sense reconèixer la tasca realitzada. I ara va de bracet amb altres dos grups (CiU i PP), tot jugant al joc d’un nou tripartit. Han fet circular pel poble unes fotografies dels contenidors de les deixalles en mal estat i no han dit que aquest tema és una competència del Consell Comarcal, governat pel PSC i amb CiU i el PP com a socis. Volen fer tornar al record aquella època d’inestabilitat que afortunadament ja és història. Però l’estabilitat té un nom i aquest és el nostre.

Tenim en el nostre grup gent d’ideologies molt diverses (socialistes, ecologistes, conservadors, republicans...) que voten diferent als comicis no municipals, però que se senten vinculats molt estretament a un projecte comú quan el que toca és decidir la composició del nostre Ajuntament. Gent que pensa en el poble i que estima el poble i que des de 1983 té molt clar qui defensa millor els seus interessos.

Només Independents Units per Sant Fost, amb Joan Gassó al capdavant, pot jugar diferent davant el repte que se’ns presenta. Avalats per la nostra experiència de gestió i per les nostres idees, clares i fermes, sobre el que ha de ser el nostre municipi, continuem sent la serenitat i el seny de la política local. La nostra gent és la garantia del bon govern, sense hipoteques ni dependències, dones i homes dedicats al bé comú, la majoria que Sant Fost necessita.

1 Comments:

At 8:58 PM, Anonymous Anònim said...

paso del tripartito, en esta proxima votacion os pienso votar a vosotros, fuera el tripartito.

 

Publica un comentari

<< Home