dilluns, abril 03, 2006

Pisos per als joves

Des de fa temps, l'Ajuntament de Sant Fost esta tramitant la construcció de 40 pisos de lloguer per a joves a preus realment interessants. Aquest model de pis permet que els joves recentment casats, en parella o enmancipats, puguin fer un estalvi importantíssim durant 5 anys, mentre consoliden la seva vida.

La Generalitat ha estat adequant cosntantment les lleis, adaptant-les a noves fórmules que permetin millorar encara la oferta. És per això que l'Ajuntament ha estat esperant a l'aprovació d'aquest nou model fins la data present. La situació a dia d'avui és la seguent: la Generalitat té des de fa mesos el projecte de Sant Fost en estudi i està pendent de qualificació. Creiem que en un o dos mesos ja estarà llest i les construccions podran iniciar-se.

Aquesta és una clara aposta per un model que és un dels més moderns de l'Estat. Tan aviat com la Generalitat aprovi el projecte, tots els joves de Sant Fost rebran la informació pertinent per tal que puguin optar a un d'aquests pisos. Tots aquells que ja la van sol·licitar i formen part de la llista d interessats, rebran la informació oportuna des de l'Àrea de Joventut, de la qual sóc responsable, tal com vam prometre.

No es tracta d'amagar res a ningú. El que succeeix és que les lleis estan canviant a favor del jovent i per això no hem pogut donar més informació de bell antuvi.