dimecres, març 15, 2006

La Conreria

Ja han començat les obres d'urbanitzacio de La Conreria, i sembla que aquelles reivindicacions de tota la vida hagin estat fruit d'un malson. Sembla que urbanitzar La Conreria hagi estat un caprici meu. On són aquelles manifestacions sota el lema "La Conreria ha dit prou"? Sabeu quin és el problema? Doncs no tinc cap inconvenient en explicar-vos-ho:

Quan, a principis dels anys 90, el Sr. President de l'Associació de Veïns reivindicava la urbanització, mai no hagués cregut que l'alcalde convergent d'aquella època no hi seria més enllà de 1993 i, és clar, calia que La Conreria fos obra dels convergents i no dels Independents, que es van prendre la demanda veïnal més seriosament que ningú. Per mirar de trencar la inèrcia independent, va crear junt amb un altre president, el de l'Associació de Veïns de Mas LLombart, un partit polític que va usurpar barroerament el nom del nostre partit, d'amagatotis, com aquell que no vol la cosa. Com que el poble és intel·ligent, no els va votar ni la seva família, obtenint el just premi per aquells que sempre treballen per darrere. Però, després del fracàs, calia seguir i era el moment d'utilitzar els diners dels veïns per la via dels contenciosos i de les demandes contra l'Ajuntament. Davant la impossibilitat de vèncer judicialment, va intentar aturar l'obra i no ho va aconseguir. Atès el nou fracàs, va desistir del seu intent de paralitzar-la, tot i que no admet públicament que ho va intentar però no va poder. La seva malícia és, però, infinita, i va convocar una assemblea de veïns per demanar que no paguessin i que ho fessin al Jutjat.

La situació a dia d'avui és la següent:

El 83% dels veïns ha pagat en el termini voluntari, el 4% li ha fet cas i el 3 % està pendent de trobar una solució econòmica. Davant d'això, algú ha de demanar al Sr. President que dimiteixi, que no faci més mal als veïns amb la seva clara i contundent aposta política, contrària a la meva.

Un fracàs com el seu només admet la dimissió. Faci ja el salt definitiu a les llistes de CiU o, si diu que és enemic meu, igual té un lloc al PSC, però no perjudiqui més els veïns.

La meva més sincera enhorabona als veïns pel seny que han demostrat.