dilluns, desembre 26, 2005

Renovació de la Comissió Permanent

En la passada assemblea general ordinària, corresponent al mes de novembre, a més d’escollir el candidat a l’alcaldia per a les properes eleccions municipals (per unanimitat fou escollit Joan Gassó), es va renovar la Comissió Permanent, òrgan que realitza les funcions d’Executiva. Aquesta comissió ha quedat constituïda pels membres següents:

- Manuel Aira
- Montserrat Armengol
- Ángel Calvo
- Juan Francisco Fernández
- Didac Forés
- Joan Gassó
- Enric Gil
- Ferran Mauri
- José Manuel Murcia
- Roberto Pastor
- Rafael Portillo
- Montserrat Sanmartí
- Margarita Santos
- Marisa Silvente

Els regidors del grup municipal d’Independents Units per Sant Fost són membres de la Comissió segons indiquen els Estatuts. La resta van ser escollits per l’assemblea. Tots són vocals, llevat dels càrrecs concrets, que han estat finalment els següents:

- Joan Gassó, president d’IUSF.
- Margarita Santos, vicepresidenta.
- Roberto Pastor, tresorer.
- Enric Gil, secretari d’organització (actualment, també Cap de Premsa i Comunicació).

Els membres de la Comissió Permanent tenen un mandat de dos anys i només poden ser revocats per l’assemblea general.

dijous, desembre 22, 2005

Confiança i estabilitat

Independents Units per Sant Fost ha esdevingut un referent polític de primer ordre en el nostre municipi, ja que ha aconseguit refermar l’estabilitat i oferir un projecte engrescador en la gestió municipal. És coneguda la nostra actitud favorable al progrés i al benestar de la col·lectivitat, sempre amb l’objectiu de sumar forces per al Sant Fost del futur. En clau de futur, el grup polític ha renovat la seva Executiva, a fi d’encarar el 2007 amb optimisme, el que ofereix la tasca diària i el sacrifici constant per la millora de la qualitat de vida, des de Sant Fost i sense dependències alienes. IUSF reconeix el lideratge de Joan Gassó com a President del grup i alhora el ratifica com a candidat a l’Alcaldia per a les properes eleccions municipals, perquè el nostre poble no es mereix aventures disgregadores, sinó la continuïtat i la culminació dels projectes plantejats, i això només és possible des d’un govern responsable. No es pot atorgar la confiança a aquells que, com el PSC, no donen suport als habitatges per als joves, a les obres de l’Ateneu o al projecte d’enllumenat ecològic. No es pot confiar en aquells que neguen el futur de Sant Fost.