dijous, juliol 28, 2005

Feliç Festa Major!

Des d'Independents Units per Sant Fost us desitgem una Festa Major 2005 plena d'alegria. Per una gran participació en tots els actes i amb les millors intencions d'amistat i bonhomia. Visca Sant Fost! Visca la Festa Major!

Perquè tot comenci com estava establert, quan són les 23:02 del dijous, us enllaço la part final dels focs artificials. Com sempre, una meravella!!

Focs artificials (arxiu AVI, 3,7 Mb)

dimecres, juliol 27, 2005

Una aposta per la cultura


Si recordeu, el mes d'abril de 1999 es va inaugurar la primera fase de l'Ateneu, que s'havia de convertir en el nou Centre Cultural del municipi. L'edifici actual està format per tres sales polivalents destinades a activitats culturals, una sala multimèdia i diversos espais destinats a administració. Es realitzen cursets, xerrades, reunions, mostres, exposicions, etc., un munt d'activitats que enriqueixen sens dubte la cultura local. S'hi troba també Xarx@teneu, l'espai dedicat a les TIC. Només l'any 2004 s'havien realitzat 93 activitats en aquest equipament. Doncs bé, com ja sabreu, això no acaba aquí, sinó que està prevista la finalització de l'Ateneu per als propers anys, amb la segona i tercera fase, que inclouran una sala d'actes polivalent destinada a teatre, cinema, concerts, assemblees, etc.; espais per a ús de les entitats; la nova Biblioteca Municipal, que passaria a formar part de la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona; i, per últim, servei de bar. Una autèntica meravella per als amants de la cultura, que al capdavall hem de ser tots.