dijous, maig 26, 2005

Sant Fost, la nostra única fita


Ahir va fer 2 anys de la victòria electoral del 25 de maig de 2003, en la qual IUSF va obtenir 1635 vots i un nombre de 7 regidors, una majoria absoluta que no va impedir l'entesa amb el nostre soci de govern, ICV-EUiA. Durant aquests dos anys l'Equip de Govern que encapçala Joan Gassó ha continuat treballant de valent per Sant Fost, amb projectes engrescadors i amb una clara voluntat de servei als ciutadans i ciutadanes. Aquesta és precisament la divisa del nostre grup: fer molt i continuar fent més per al nostre únic objectiu, la nostra gent, el nostre poble, lluny d'interessos partidistes i de dependències. Sempre hem tingut les mans lliures per negociar i per assolir les millores que el nostre municipi ha necessitat. I ho continuarem fent. Portem la meitat de la legislatura i dos anys apassionants de vida municipal ens esperen. Des de la nostra nova web us anirem presentant els projectes i obrirem el món de la política, a través del nostre grup, als santfostencs i les santfostenques. Si teniu cap proposta, el nostre correu de Premsa i Comunicació és obert. Us hi esperem!

dilluns, maig 23, 2005

En portada


En la darrera edició de "Línia Vallès" apareix la notícia de la concessió de la medalla centenària de la Generalitat a Asunción Torres, veïna de Sant Fost. En aquesta medalla s'hi podia llegir "100 anys de vida". Cal assenyalar que van ser presents en l'acte l'alcalde de Sant Fost, Joan Gassó, i les regidores Montse Armengol i Montse Sanmartí, a més del regidor Antonio Escribano (IC-V), instantània que es reflecteix en la portada de la publicació, i que nosaltres reproduïm per al ciberespai.

diumenge, maig 22, 2005

Nova època per a la web


Després d'un temps sense actualitzar el nostre portal web, Independents Units per Sant Fost torna amb un nou format. Aprofitant els avantatges de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) i de la importància que estan adquirint els blogs o bitàcoles en el ciberespai, hem decidit transformar el nostre espai des del format d'una web tradicional, més complicada d'actualitzar i menys ordenada pel que fa als continguts i a la seva seriació en el temps, al format blog, que permet que els regidors i regidores del grup puguin penjar les seves informacions en temps real, sense necessitat d'un administrador centralitzat. De la mateixa forma, el departament de Premsa i Comunicació estarà amatent sobre les novetats que es vagin produint en el si del grup. Molt aviat començarem a publicar les diferents notícies que puguin resultar d'interès per als santfostencs i les santfostenques. Estem en ple "Maig Viu" i alguns actes ja s'han celebrat (és el cas del Dia de la Roda i la trobada de Puntaires, aquesta darrera representada en la imatge que encapçala el post). És el moment de gaudir de les activitats que el Consistori ha preparat.